Τέσσερις έφηβοι συνελήφθησαν αφού επιτέθηκαν σε ανήμπορη γυναίκα με αυγά κι αλεύρι (pics)

Gazzetta team
Τέσσερις έφηβοι συνελήφθησαν αφού επιτέθηκαν σε ανήμπορη γυναίκα με αυγά κι αλεύρι (pics)
Οργή κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από την άνανδρη επίθεση τεσσάρων εφήβων εναντίον μίας ανήμπορης κι άρρωστης γυναίκας με αλεύρι κι αυγά.

Η ντροπιαστική επίθεση σημειώθηκε σε πάρκο της περιοχής Σάφολκ στην νοτιοανατολική Βρετανία, πολύ κοντά στην πόλη του Ίπσουιτς, ενώ οι θρασύτατοι δράστες δεν δίστασαν να δημοσιοποιήσουν μέσω της εφαρμογής Snapchat, φωτογραφίες από την στιγμή της επίθεσης.

Οι τέσσερις δράστες, δύο 15χρονοι και δύο 17χρονοι, συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του περιστατικού στις αρχές, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως αφέθησαν προσωρινά ελεύθεροι, αφού κατέβαλαν υψηλή χρηματική εγγύηση.

Οι αναίσθητοι δράστες φέρονται πως επιτέθηκαν εναντίον της ανήμπορης γυναίκας, που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, αφού αρχικά την κορόιδευαν και την έβριζαν, ενώ στη συνέχεια την περιέλουσαν με αλεύρι κι αυγά, πριν αρχίσουν να τραβούν φωτογραφίες από τα «κατορθώματά» τους.

Η δημοσιοποίηση του περιστατικού έχει εξοργίσει την βρετανική κοινή γνώμη, που ζητά την παραδειγματική τιμωρία των εφήβων, ενώ εκπρόσωποι της αστυνομίας δήλωσαν πως η γυναίκα σωματικά είναι καλά στην υγεία της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από την άνανδρη κι αναίτια επίθεση που δέχθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αρκετοί ήταν όσοι προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν οικονομικά και ψυχολογικά το θύμα της επίθεσης, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεκινήσει ένας ιδιότυπος έρανος, με στόχο την εύρεση ασφαλούς καταλύματος για την άτυχη γυναίκα.

Πληροφορίες: ladbible.com