Θύμα ενδοοικογενειακής βίας σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα και την ευαισθησία δύο κτηνιάτρων (vid)

Gazzetta team
Θύμα ενδοοικογενειακής βίας σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα και την ευαισθησία δύο κτηνιάτρων (vid)
Με εξαιρετικά πρωτόγνωρο τρόπο ήρθε στην επιφάνεια κι τελικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, η υπόθεση κακοποίησης μίας νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της.

Η Κάρολαϊν Ρέικλ δεχόταν επί μήνες την καταπιεστική συμπεριφορά του συντρόφου της, όμως η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν ο οξύθυμος Τζέρεμι Φλόιντ άρχισε να την απειλεί με πιστόλι και να την χτυπάει σε κάθε σημείο του σώματός της, ενώ παράλληλα την είχε προειδοποιήσει ότι θα την σκότωνε σε περίπτωση που προσπαθούσε να το σκάσει ή να μιλήσει στην αστυνομία.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Σε μία, όμως, από τις σπάνιες εξόδους από το σπίτι, το νεαρό θύμα των ξυλοδαρμών και της κακοποίησης βρήκε την ευκαιρία που χρειαζόταν, με την καθοριστική βοήθεια δύο κτηνιάτρων.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε ιατρείο μικρών ζώων για να εξεταστεί το σκυλάκι τους, όταν η Κάρολαϊν βρήκε τον χρόνο να δώσει στις δύο υπαλλήλους του ιατρείου, ένα μήνυμα που περιέγραφε όσα ζούσε με την έκκληση να ενημερώσουν άμεσα τις αρχές.

Η αντίδραση των δύο γυναικών ήταν άμεση και καταλυτική, καθώς η αστυνομία εισέβαλε μέσα στο δωμάτιο που καθόταν το ζευγάρι και πέρασε χειροπέδες στον άντρα, ενώ κατά την σωματική έρευνα εντοπίστηκε κι ένα γεμάτο περίστροφο, ενώ στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν τρύπες από πυροβολισμούς.

Όπως είναι φυσικό, ο νταής άντρας συνελήφθη άμεσα, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε θέση να τον κρατήσουν επί πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ενώ αξιοσημείωτος ήταν κι ο τρόπος που η άτυχη γυναίκα βρήκε το κουράγιο για να λυτρωθεί από τα βασανιστήρια του συντρόφου της, με τους αστυνομικούς να συγχαίρουν τις δύο υπαλλήλους του κτηνιατρείου για την αποφασιστικότητά τους, καθώς χωρίς την άμεση αντίδρασή τους τίποτα δεν θα είχε εξελιχθεί κατ' ευχήν.