Τρομακτικό ατύχημα με ελέφαντες σε παράσταση τσίρκου στη Γερμανία (vid)

Gazzetta team
Τρομακτικό ατύχημα με ελέφαντες σε παράσταση τσίρκου στη Γερμανία (vid)
Παραλίγο τραγωδία στη Γερμανία κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου, όταν ένας από τους ελέφαντες που συμμετείχαν στο show βρέθηκε στον χώρο των θεατών, προκαλώντας πανικό και σκηνές αλλοφροσύνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Όσναμπρικ της δυτικής Γερμανίας όταν κατά τη διάρκεια της παράστασης του τσίρκου Krone, ένας από τους τρεις ελέφαντες που βρίσκονταν στη σκηνή, έπεσε με δύναμη πάνω στους έντρομους θεατές.

Το τεράστιο θηλαστικό, το οποίο συμμετείχε στο show μαζί με ακόμα δύο ελέφαντες, δέχθηκε την επίθεση των άλλων δύο, ενώ μάταια οι χειριστές που βρίσκονταν στις ράχες τους, προσπαθούσαν να τιθασεύσουν τα ανεξέλεγκτα ζώα.

Ευτυχώς, οι θεατές των μπροστινών σειρών πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το σημείο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση των υπεύθυνων του τσίρκου δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ και το ζώο είναι καλά στην υγεία του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως με αφορμή το περιστατικό, οργανώσεις για την προστασία των ζώων κατήγγειλαν την εκμετάλλευση των ελεφάντων για εμπορικούς σκοπούς, καλώντας τις αρχές να απαγορεύσουν κάθε αντίστοιχη εκδήλωση.