Τραγουδίστρια κλώτσησε στα μούτρα πελάτη που προσπάθησε να την παρενοχλήσει (vid)

Gazzetta team
Τραγουδίστρια κλώτσησε στα μούτρα πελάτη που προσπάθησε να την παρενοχλήσει (vid)
Άμεση κι ισοπεδωτική ήταν η αντίδραση μίας Ινδονήσιας τραγουδίστριας σε νυχτερινό κέντρο της χώρας, όταν ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού προσπάθησε να την αγγίξει στα «απαγορευμένα» σημεία του σώματός της.

Η νεαρή Γκέμπι Βέτσα ήταν πάνω στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο νησί Ιάβα της Ινδονησίας, όταν ένας από τους παρευρισκόμενους την πλησίασε με πρόθεση να την «χουφτώσει».

Η 32χρονη τραγουδίστρια απομακρύνθηκε για λίγο από τον άντρα, όταν όμως το χέρι του έφτασε κοντά στις «απόκρυφες περιοχές», η Βέτσα απάντησε και μάλιστα με σαρωτικό τρόπο.

Με μία κλωτσιά στο κεφάλι του άντρα, με τις δερμάτινες κι αρκετά βαριές μπότες που φορούσε, έδωσε τέλος στην παρενόχλησή της από τον θρασύτατο πελάτη, ο οποίος αποχώρησε αμέσως από το μαγαζί.

Η ίδια σημείωσε πως η κλωτσιά ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό και την αξιοπρέπειά της, ενώ δήλωσε αποφασισμένη να επαναλάβει το χτύπημα σε περίπτωση που κάποιος την προσβάλει ξανά με παρόμοιο τρόπο.

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στην Ινδονησία είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο, με γυναικείες οργανώσεις να καταγγέλουν τις αρχές για παροχή προστασίας στους δράστες, καθώς ελάχιστοι συλλαμβάνονται και τιμωρούνται για τις πράξεις τους.