Αλιγάτορας έκανε τις βόλτες του σε αεροδιάδρομο των ΗΠΑ, καθυστερώντας την προσγείωση αεροσκαφών (pics)

Gazzetta team
Αλιγάτορας έκανε τις βόλτες του σε αεροδιάδρομο των ΗΠΑ, καθυστερώντας την προσγείωση αεροσκαφών (pics)
Η παρουσία του ερπετού στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου προκάλεσε αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεων, ενώ ένας από τους επιβάτες αεροσκάφους κατέγραψε την βόλτα του ερπετού με το κινητό του τηλέφωνο.

H απόφαση ενός αλιγάτορα να κάνει την βόλτα του κατά μήκος διαδρόμου προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο της Φλόριντα προκάλεσε αναστάτωση κι αλλαγές στον προγραμματισμό των προσγειώσεων των αεροσκαφών που προσέγγιζαν το αεροδρόμιο σήμερα το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο ερπετό κατάφερε να κλείσει για αρκετά λεπτά της ώρας τον αεροδιάδρομο, καθώς η παρουσία του θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε όσα αεροσκάφη προσέγγιζαν για να προσγειωθούν.

Μάλιστα, σε μία από τις πτήσεις, η αναβολή της προσγείωσης έγινε λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την τροχιοδρόμηση του αεροσκάφους, με τον πιλότο να ανακοινώνει την αναβολή στους έκπληκτους επιβάτες, ενώ ένας από αυτούς κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την παρουσία του αλιγάτορα στον διάδρομο προσγείωσης.

Τελικά, η πτήση που είχε απογειωθεί από την Βαλτιμόρη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ορλάντο λίγη ώρα αργότερα, ενώ το παραπάνω περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ένας άλλος αλιγάτορας σκότωσε με μακάβριο τρόπο μία 49χρονη γυναίκα σε άλλη περιοχή της πολιτείας της Φλόριντα.