Μητέρα ζητά αποζημίωση 7 εκ. από εταιρεία σχολικών λεωφορείων επειδή άφησε σε λάθος στάση την ανήλικη κόρη της (pics)

Gazzetta team
Μητέρα ζητά αποζημίωση 7 εκ. από εταιρεία σχολικών λεωφορείων επειδή άφησε σε λάθος στάση την ανήλικη κόρη της (pics)
Η ανευθυνότητα κι η έκθεση του 5χρονου παιδιού σε τέτοιο κίνδυνο, έφερε μηνύσεις κι αγωγές εκατομμυρίων από την πλευρά της οικογένειας.

Στα δικαστήρια θα επιθλυθεί τελικά η διαμάχη μίας μητέρας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, η οποία μήνυσε την εταιρεία σχολικών λεωφορείων του δημοτικού σχολείου της μικρής κορούλας της επειδή παράτησαν το τρομοκρατημένο παιδί σε λάθιος στάση από αυτή που είχαν συμφωνήσει με την μητέρα.

Η 33χρονη Adrena Hartzog περίμενε μάταια την έλευση του λεωφορείου με την κόρη της στο προσυμφωνημένο σημείο, καθώς ο οδηγός επιδεικνύοντας εγκληματική αμέλεια, κατέβασε το πανικοβλημένο πεντάχρονο παιδί στην μέση πολύχναστης διασταύρωσης, παρά το γεγονός ότι κάνείς κηδεμόνας της μικρής δεν βρισκόταν στο σημείο.

Η τρομοκρατημένη μητέρα, αφού επικοινώνησε άμεσα με το σχολείο της μικρής, άρχισε να ψάχνει αγωνιωδώς για το παιδί της, το οποίο εντόπισε αρκετές ώρες αργότερα, κλαμμένο και νηστικό, στο ίδιο σημείο όπου είχε αφεθεί από το προσωπικό της εταιρείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβρη του 2015 και πλέον, μετά από αποτυχημένες απόπειρες εξωδικαστικού συμβιβασμού, η μητέρα της πεντάχρονης τότε Ζάρια ζητά από την εταιρεία που διαχειρίζεται και λειτουργεί τα σχολικά λεωφορεία, αποζημίωση 7 εκατομμυρίων δολαρίων για ηθικές βλάβες αλλά και για την έκθεση του ανήλικου παιδιού σε τέτοιο κίνδυνο.

Η υπόθεση αναμένεται με ενδιαφέρον στις δικαστικές αίθουσες, καθώς είναι από τις πρώτες φορές που γονείς προβαίνουν σε μηνύσεις εναντίον εταρείας σχολικών λεωφορείων για τέτοιο θέμα.

Πηγή: dailymail.co.uk