Η μεγαλύτερη οικογένεια στη Βρετανία αυξάνεται κι άλλο και σπάει ρεκόρ (pics & vid)

Gazzetta team
Η μεγαλύτερη οικογένεια στη Βρετανία αυξάνεται κι άλλο και σπάει ρεκόρ (pics & vid)
O «λόχος» των δύο γονέων αναμένει με ανυπονησία το επόμενο μέλος του.

Η οικογένεια του Νόελ και τη Σου Ράντφορντ ζει σαν όλες τις υπόλοιπες φυσιολογικές οικογένειες, μόνο που διατηρεί το προνόμιο της μεγαλύτερης οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς αριθμεί (προς το παρόν) 22 μέλη.

Οι δύο πανευτυχείς γονείς ζουν μαζί με τα 20 παιδιά τους στο Μόρκαμ του Λάνκασαϊρ και αναμένουν άμεσα την γέννηση του 21ου παιδιού τους, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν μερικούς μήνες είχαν ανακοινώσει πως το 20ο παιδί τους θα ήταν και το τελευταίο.

Οι δύο γονείς (47 και 43 ετών αντίστοιχα) ξεκίνησαν το θεάρεστο έργο τους πριν από περίπου 29 χρόνια και στο μεσοδιάστημα, μάλλον δεν έκαναν τίποτα άλλο, από το να δημιουργούν την μεγαλύτερη οικογένεια στο Νησί.

Με μήνυμά τους, μέσω των social media, παρουσίασαν στο κοινό τα υπερηχογραφήματα του 21ου παιδιού τους, σκορπώντας κύματα ενθουσιασμού στα βρετναικά μέσα ενημέρωσης, που έσπευσαν να καλύψουν με κάθε επισημότητα το θέμα που «σαρώνει» την επικαιρότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε δηλώσεις τους, σημείωσαν πως το 21ο παιδί δεν ήταν καθόλου μέσα στα σχέδιά τους, όμως οι βουλές της μοίρας είχαν διαφορετική άποψη.

Πλέον, περιμένουν με ανυπονησία τα γεννητούρια της μικρής τους κόρης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της τεράστιας οικογένειας γιόρτασαν δεόντως τα ευχάριστα νέα.

Οι δύο γονείς επεσήμαναν εκ νέου ότι δεν θέλουν καμία επιπλέον κρατική βοήθεια για το μεγάλωμα των παιδιών τους, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ήδη έχουν πρωταγωνιστήσει σε show της βρετανικής τηλεόρασης με θέμα «την ζωή σε ένα σπίτι με 20 παιδιά».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το μεγαλύτερο με το μικρότερο παιδί θα έχουν ηλικιακή απόκλιση που θα ξεπερνά τα 30 χρόνια, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας έχει βαλθεί να ξεπεράσει το ρεκόρ των γονιών του, καθώς έιναι ήδη πατέρας τριών παιδιών.

Για την ιστορία αναφέρουμε και τα ονόματα με τις ηλικίες των 20 παιδιών, ελπίζοντας να μην ξεχάσουμε κάποιο στο μέτρημα: Κρις 29 ετών, Σόφι 24 ετών, Κλόη 22 ετών, Τζακ 21 ετών, Ντάνιελ 19 ετών, Λουκ 17 ετών, Μάιλι 16 ετών, Κέιτ 15 ετών, Τζέιμς 14 ετών, Έλλη 13 ετών, Αϊρίν 12 ετών, Τζος 10 ετών, Μαξ 9 ετών, Τίλι 8 ετών, Όσκαρ έξι ετών, Κάπσερ 5 ετών, Χέιλι 2 ετών, Φοίβη 22 μηνών κι ο Άρτσι μόλις 8 μηνών.

Κι εις ανώτερα να ευχηθούμε εμείς και καλά κουράγια...