«Τέρας» αναισθησίας: Αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της μέσα σε δημόσια πισίνα (vid)

Gazzetta team
«Τέρας» αναισθησίας: Αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της μέσα σε δημόσια πισίνα (vid)
Η αηδιαστική ενέργεια της τουρίστριας καταγράφηκε από την κάμερα άλλου επισκέπτη, ενώ προκαλεί εντύπωση η απάθεια κι η αδιαφορία των υπόλοιπων επισκεπτών αλλά και των υπεύθυνων του ξενοδοχείου.

Σάλο κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η απόφαση μιας τουρίστριας να ξυρίσει τα πόδια της μπροστά σε δεκάδες έκπληκτους λουόμενους -μεταξύ των οποίων και δεκάδες παιδιά- σε δημόσια πισίνα ξενοδοχείου σε τουριστικό θέρετρο της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Η θρασύτατη γυναίκα βγάζει το ξυραφάκι της, απτόητη από την παρουσία και τα βλέμματα δεκάδων άλλων επισκεπτών, κι αρχίζει να ξυρίζει τα πόδια της, ξεπλένοντας μάλιστα το ξυραφάκι της μέσα στο νερό που κολυμπούν μικρά παιδιά σε απόσταση αναπνοής.

Η πράξη της γυναίκας προκάλεσε θύελλα επικριτικών σχολίων, με πολλούς χρήστες των social media, να την χαρακτηρίζουν αναίσθητη κι επικίνδυνη, ενώ κριτική ασκήθηκε και στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, που δεν έκαναν το παραμικρό ώστε να την σταματήσουν, ενώ αξιοσημείωτη είναι κι η απάθεια των υπόλοιπων παριστάμενων, καθώς κανείς δεν φάνηκε να ενοχλείται από την πράξη της.