Ξέχασαν το ενός έτους μωρό τους στο αυτοκίνητο και πέθανε από ασφυξία (pics)

Gazzetta team
Ξέχασαν το ενός έτους μωρό τους στο αυτοκίνητο και πέθανε από ασφυξία (pics)
Η εγκληματική αμέλεια των γονέων, οδήγησε στον θάνατο το μόλις ενός έτους θετού παιδιού τους.

Μία ανήκουστη τραγωδία συγκλονίζει το Νάσβιλ της πολιτείας του Τενεσί, όταν ένα βρέφος ενός έτους εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο του θετού του πατέρα, ο οποίος το είχε ξεχάσει επί ώρες κλειδωμένο μέσα στο όχημα.

Οι δύο γονείς ανακρίνονται από τις αστυνομικές αρχές ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Τραγωδία: Ξέχασε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο θετός πατέρας του βρέφους είχε πάει στο σχολείο το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ξεχνόντας στην επιστροφή στο σπίτι την ύπαρξη του μικρού κοριτσιού μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ όταν το αντιλήφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη πως οι θάνατος του βρέφους προήλθε από την πολύωρη έκθεσή του στην ζέστη, προκαλώντας του εν τέλει ασφυξία, καθώς η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα είχε φτάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέσα στο όχημα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Είναι το δεύτερο αντίστοιχο κρούσμα στις ΗΠΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς λίγο καιρό πριν δύο βρέφη είχαν βρει τραγικό τέλος στην πολιτεία της Βιρτζίνια, με ανάλογο δυστυχώς τρόπο.