Θεόρατη «γάτα» αναστατώνει το Μπέρμιγχαμ (vids)

Gazzetta team
Θεόρατη «γάτα» αναστατώνει το Μπέρμιγχαμ (vids)
H εμφάνιση ενός ζώου, που μοιάζει με τεράστιο γατί, ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολιτών και μέσων ενημέρωσης.

H εμφάνιση ενός αδιευκρίνιστου είδους ζώου σε δρόμους του Μπέρμιγχαμ στην Μεγάλη Βρετανία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους, ενώ έγινε κι αφορμή για τη διάδοση διάφορων φημών.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά δίκτυα, η εμφάνιση του ζώου έγινε αντιληπτή από αρκετούς κατοίκους της περιοχής, που ανέφεραν επίσης ζημιές στους κάδους σκουπιδιών έξω από τα σπίτια τους.

Μάλιστα, το ζώο (που μερικοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τεράστια γάτα) καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, με τους κατοίκους να διχογνωμούν για τη φύση του, ενώ η διασπορά φημών προκάλεσε κύματα συζητήσεων στην πόλη.

Αν και τα πλάνα δεν δίνουν ξεκάθαρη εικόνα για το αν πρόκειται όντως για μια υπερμεγέθη γάτα ή σκύλο με «γατίσιο» περπάτημα, πολλοί είναι εκείνοι που πείστηκαν για την ύπαρξη του περίεργου αιλουροειδούς καθώς και στο παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες θεάσεις.