Τραγωδία στην Κούβα: Αεροπλάνο συνετρίβη, τουλάχιστον 100 νεκροί (pics & vids)

Gazzetta team
Τραγωδία στην Κούβα: Αεροπλάνο συνετρίβη, τουλάχιστον 100 νεκροί (pics & vids)
Ένα αεροσκάφος Boeing 737 συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί της Αβάνας. Βρήκαν μόνο τρεις επιζώντες σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα αεροσκάφος με 113 επιβάτες της κουβανικής εταιρείας Cubana de aviacion συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί της Αβάνας.

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη. Τα Μέσα γράφουν για πάνω από 100 νεκρούς

Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Κούβας Presna Latina μετέδωσε ότι σημειώθηκε ένα δυστύχημα κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της Κούβας, Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ, ενημερώθηκε αμέσως για το δυστύχημα και δεν έκρυψε τον φόβο του για μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, στο αεροσκάφος επέβαιναν περίπου 113 άνθρωποι (104 επιβάτες και 9 μέλη του πληρώματος).

Πηγές του αεροδρομίου και αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι επρόκειτο για ένα Boeing 737 το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Αβάνα για το Ολγκίν, στην ανατολική Κούβα και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του.

Πυκνός καπνός υψώνεται από το σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος.