Κροκόδειλος ακρωτηρίασε νύφη που πήγαινε στον γάμο της με κανό (pics)

Gazzetta team
Κροκόδειλος ακρωτηρίασε νύφη που πήγαινε στον γάμο της με κανό (pics)
Η άτυχη γυναίκα, που ασχολούταν επαγγελματικά με το τέννις, δεν πτοήθηκε από το τραγικό ατύχημα και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της λίγες ημέρες αργότερα.

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε μία νύφη την ώρα που κατευθυνόταν με κανό στην γαμήλια τελετή διαμέσου του ποταμού Ζαμβέζη στην Ζιμπάμπουε της νοτιοανατολικής Αφρικής.

Η άτυχη τενίστρια βρισκόταν επικεφαλής της πομπής με πλεούμενα (κανό, βάρκες, φουσκωτά) με κατεύθυνση την παραποτάμια περιοχή, όπου θα τελούνταν το μυστήριο με τον αγαπημένο της, όταν το τερατώδες ερπετό έκανε την εμφάνισή του μπροστά από το κανό της Ζανέλ Ντλοβού, χωρίς κανένας από όσους ακολουθούσαν να μπορέσει να επέμβει πριν συμβεί το σοκαριστικό συμβάν.

Η Ντλοβού προσπάθησε να αποφύγει τον ερπετό, όμως μια λάθος κίνηση της τενίστριας της κόστισε το δεξί της χέρι, το οποίο αποκολλήθηκε από το δυνατό δάγκωμα του κροκόδειλου.

Αμέσως οι συγγενείς που τη συνόδευαν με τα άλλα σκάφη, την μετέφεραν λιπόθυμη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία και να της σώσουν τη ζωή.

Ο γάμος τελικά τελέστηκε λίγες ημε΄έρες μετά την επέμβαση των γιατρών στο ακρωτηριασμένο της χέρι στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου όπου νοσηελυόταν, ενώ οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για το θάρρος και το κουράγιο της.

Τέλος, όπως σημείωσε η ίδια - με αρκετή δόση χιούμορ- το τραγικό αυτό συμβάν δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της στο τέννις, καθώς ο κροκόδειλος επέλεξε το «κακό» της χέρι.