«Συνευρέθη» ερωτικά με εξάτμιση αυτοκινήτου, συνελήφθη και κατέληξε στο νοσοκομείο

Gazzetta team
«Συνευρέθη» ερωτικά με εξάτμιση αυτοκινήτου, συνελήφθη και κατέληξε στο νοσοκομείο
Εξαιρετικά περίεργη τροπή πήρε το μεθύσι ενός νεαρού από το Κάνσας, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να «ασελγεί» στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του.

Σε μπελάδες βρέθηκε ένας νεαρός κάτοικος της πόλης Νιούτον του Τέξας, όταν το παράκανε με την κατανάλωση αλκοόλ κι έχασε κάθε έλεγχο των πράξεών του.

Αφού επιδόθηκε στην άκρατη κατάποση ποτών, ο νεαρός αποφάσισε -ελλείψει συντρόφου- να συνευρεθεί ερωτικά με την εξάτμιση του αυτοκινήτου του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να νιώσει θαλπωρή και ζεστασιά.

Τελικά, βρήκε την φροντίδα στα πρόσωπα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον συνέλαβαν για προσβολή της δημοσίας αιδούς, όμως αντί να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια, τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο, καθώς ο νεαρός άντρας είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Εκεί, αφού συνήλθε κι έλαβε την απαραίτητη φροντίδα από το νοσηλευτικό προσωπικό, ενημερώθηκε για την δίωξη εις βάρος του, ενώ η απίστευτη υπόθεση θα προκαλέσει αίσθηση όταν θα φτάσει κι ενώπιον του δικαστηρίου.