Yπάρχει μία οικογένεια που έχει δύο παιδιά και 50... ασυνήθιστα κατοικίδια! (pics)

Gazzetta team
Yπάρχει μία οικογένεια που έχει δύο παιδιά και 50... ασυνήθιστα κατοικίδια! (pics)
Οι Έμα και Λουκ ζουν με τα δύο υπέροχα παιδάκια τους και μοιράζονται το σπίτι με 50 κατοικίδια. Ανάμεσά τους επικίνδυνα φίδια και ταραντούλες.

Ένα κατοικίδιο σίγουρα είναι μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται για την φροντίδα του.

Τώρα φανταστείτε πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να έχεις 50 κατοικίδια μέσα στο διαμέρισμά σου. Και τι κατοικίδια!

Τα παιδιά των Έμα και Λουκ Νταν δεν χρειάζεται να πάνε ποτέ στο ζωολογικό κήπο, αφού οι γονείς τους έχουν φέρει όλο το ζωικό βασίλειο στο σπίτι.

Έχουν 50 ζώα ανάμεσά τους φίδια, πουλιά, χελώνες, διάφορα ερπετά, σκύλο... μέχρι και ταραντούλα!


«Απλά αγαπάμε πολύ τα ζώα φαντάζομαι. Όταν αποκτάς το πρώτο... εθίζεσαι και θες να πάρεις κι άλλα», είπε η Έμα.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει στην κατοχή του ένα από τους πιο επικίνδυνους πύθωνες της Αυστραλίας: «Είναι αρκετά μεγάλο φίδι, η μικρή μου κόρη το αγαπάει. Όταν είναι μουτρωμένη, βγάζω τον πύθωνα από το κλουβί του και αμέσως είναι χαρούμενη».

Η συνυπάρξει μεταξύ όλων αυτών των ζώων δεν ήταν πάντα εύκολη, ειδικά όταν τα ερπετά έπρεπε να συνηθίσουν την παρουσία του σκύλου.

Μάλιστα, ο Λουκ παραδέχεται πως η γυναίκα του έχει αραχνοφοβία κι έτσι απλά συμβιβάστηκε με μικρότερα είδη αράχνης: «Μία μέρα γύρισα σπίτι και στο κλουβί της μίας ταραντούλας είχε γεμίσει με πολλές μικρές... ωστόσο συμβιβάστηκε με την ιδέα σύντομα. Είχε πλάκα!».

Οι δυο τους μιλάνε για την καθημερινότητά τους με όλα αυτά τα ερπετά σαν να είναι κάτι φυσιολογικό γι' αυτούς: «Είναι απολύτως νορμάλ για εμάς να κάνουμε ντουζ με βατράχους ή να κάνουν μπάνιο τα παιδιά μας με ένα φίδι. Είναι η καθημερινότητά μας. Ποια η διαφορά με το να είχαμε 50 σκύλους ή γάτες».