Λεοπάρδαλη κατακρεούργησε τουρίστα σε εθνικό πάρκο της Ναμίμπια (pics)

Gazzetta team
Λεοπάρδαλη κατακρεούργησε τουρίστα σε εθνικό πάρκο της Ναμίμπια (pics)
Η μονομαχία του αιλουροειδούς με Γερμανό τουρίστα σε εθνικό πάρκο της Αφρικής απείχε ελάχιστα από την τραγωδία, όμως η αποφασιστικότητα της συντρόφου του θύματος στάθηκε καθοριστική.

Εφιαλτική κατάληξη είχαν οι διακοπές ενός ζευγαριού Γερμανών τουριστών σε εθνικό δρυμό της Ναμίμπια στο νοτιοδυτικό άκρο της Αφρικής, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη δολοφονική μανία μίας λεοπάρδαλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρντι Σπέσκτερ και η κοπέλα του Πέτρα Ουιντμάιζερ, βρίσκονταν εντός του εθνικού πάρκου της Ναμίμπια, καθώς το πλήρως εξοπλισμένο τροχόσπιτο τους τους παρείχε όλες τις ανέσεις για την διαμονή τους στο παρθένο περιβάλλον της αφρικανικής σαβάνας.

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρις ότου ένα βράδυ ο Σπέσκτερ σηκώθηκε από δυνατούς θορύβους που προέρχονταν από το εσωτερικό του τροχόσπιτου. Στην προσπάθειά του να κλείσει το παράθυρο που είχε παραμείνει ανοικτό, όμως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα τεράστιο αιλουροειδές, το οποίο είχε εισβάλει στον χώρο από το ανοικτό παράθυρο κι η μάχη ζωής και θανάτου ξεκίνησε αμέσως.

Το δυνατό αιλουροειδές προσπαθούσε να δαγκώσει τον λαιμό του άτυχου Γερμανού, ο οποίος απάντησε βάζοντας τα δάκτυλά του στα μάτια της λεοπάρδαλης, καταφέρνοντας να ξεφύγει από τα δόντια και τα νύχια του σαρκοφάγου θηλαστικού, ενώ η συμβολή τηςσυντρόφου του αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από καθοριστική, καθώς με τη χρήση ενός ξύλου κατάφερε να απομακρύνει την λεοπάρδαλη, δίνοντας χρόνο στο Σπέκστερ να απεμπλακεί σοβαρότατα τραυματισμένος.

Οι επόμενες ώρες ήταν κι οι δυσκολότερες για το ζευγάρι των Γερμανών, καθώς η βοήθεια βρισκόταν πολύ μακριά, ενώ άλλα ζώα που είχαν μυρίσει το αίμα, έπεφταν με δύναμη στο τροχόσπιτο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν άλλες «συμπλοκές».

Ο Σπέκστερ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι τους ώμους και τα χέρια, που προκλήθηκαν από τη μάχη του με το άγριο θηρίο, ενώ η ανάρρωσή του εξελίσσεται ομαλά.