Ξύλο στη μέση του δρόμου με πρωταγωνιστές αστυνομικό και μοτοσυκλετιστή (vid)

Gazzetta team
Ξύλο στη μέση του δρόμου με πρωταγωνιστές αστυνομικό και μοτοσυκλετιστή (vid)
Ένας έλεγχος ρουτίνας εξελίχθηκε σε σοβαρή συμπλοκή μεταξύ του αναβάτη της μοτοσυκλέτας κι ενός αστυνομικού στο Λίβερπουλ της βόρειας Αγγλίας.

Πρωτοφανείς εικόνες είδαν μπροστά στα μάτια τους περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ένας μοτοσυκλετιστής πιάστηκε στα χέρια με αστυνομικό στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ο αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο τον αναβάτη της μηχανής, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι οδηγούσε το όχημα χωρίς να είναι ασφαλισμένο σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αστυνομικού, ο άντρας δεν αποδείχθηκε καθόλου συνεργάσιμος κι επιτέθηκε στο όργανο της τάξης, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και χτυπώντας τον με κλωτσιές και γροθιές.

Περαστικοί αλλά και συνάδελφοι του αστυνομικού έσπευσαν προς βοήθεια του, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν τον μοτοσυκλετιστή και να τον συλλάβουν.

Η αστυνομία του Λίβερπουλ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο αναβάτης κρατείταικαι θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε σοβαράκι επέστρεψε κανονικά στα