Η νέα πρόκληση του ίντερνετ είναι αηδιαστική: Ρουφούν από τη μύτη προφυλακτικά και τα βγάζουν από το στόμα (vids)

Gazzetta team
Η νέα πρόκληση του ίντερνετ είναι αηδιαστική: Ρουφούν από τη μύτη προφυλακτικά και τα βγάζουν από το στόμα (vids)
H νέα δοκιμασία που υποβάλουν τους εαυτούς του ορισμένοι νεαροί προκαλεί αντιδράσεις, ενώ οι αρχές προειδοποιούν για τους πιθανούς κινδύνους.

Κάθε φορά οι εμπνευστές των αντίστοιχων προκλήσεων ξεπερνούν τον εαυτό τους σχετικά με τη «δοκιμασία» στην οποία υποβάλουν τους εαυτούς τους αλλά κι όλους τους υπόλοιπυς επίδοξους μιμητές τους.

Το νέο challenge αυτή τη φορά όμως ξεπερνάει κάθε φαντασία, αφού η πρόκληση αφορά στο ρούφηγμα ενός προφυλακτικού από τη μύτη, το οποίο στη συνέχεια βγαίνει από το στόμα του «διαγωνιζόμενου».

Η «δοκιμασία» η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη (σε περίπτωση που το προφυλακτικό κολλήσει ή καταποθεί), έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των εφήβων και των νεαρών Υoutubers, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν το challenge και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους υπόλοιπους χρήστες των social media.

Πάντως, οι αρχές εφιστούν την προσοχή στους εφήβους αλλά και στους γονείς για τους κινδύνους που ελοχεύουν, καλώντας τους να μην δοκιμάζουν όσα βλέπουν στο διαδίκτυο άκριτα και για λόγους προσωπικής προβολής.