Έγινε δεκτός κι από τα 20 κορυφαία πανεπιστήμια που έκανε αίτηση με υποτροφίες 260.000 δολαρίων (pics)

Gazzetta team
Έγινε δεκτός κι από τα 20 κορυφαία πανεπιστήμια που έκανε αίτηση με υποτροφίες 260.000 δολαρίων (pics)
Oι κόποι κι οι ατελείωτες ώρες μελέτης απέδωσαν καρπούς κι ο 17χρονος «σοφός» θα επιλέξει εκείνος σε ποιο πανεπιστήμιο θα συνεχίσει τις σπουδές του.

Σ ένα πολύ κλειστό club ανθρώπων μπήκε ο 17χρονος Μάικλ Μπράουν, ο οποίος έγινε αποδεκτός με υποτροφία κι από τα 20 κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ στα οποία είχε καταθέσει άιτηση για τη συνέχιση των σπουδών του.

Ο απόφοιτος του λυκείου Μιραμπό Λαμάρ από το Χιούστον του Τέξας είχε καταθέσει αιτήσεις και στα 20 κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα των ΗΠΑ, περιμένοντας να γίνει αποδεκτός σε κάποιο από αυτά, όμως τα προσόντα του αλλά και τα τεράστια περιθώρια εξέλιξης, οδήγησαν τους υπεύθυνους των κολεγίων να αποδεχθούν την αίτησή του, χορηγόντας μάλιστα υποτροφίες ύψους 260.000 δολαρίων.

Μάλιστα, μεταξύ των ιδρυμάτων που θα κληθεί να επιλέξει ο Μπράουν βρίσκονται κολοσσοί της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως τα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, του Γέιλ, του Πρίνστον και του Στάνφορντ.

Ο 17χρονος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος που οι κόποι κι οι στερήσεις απέδωσαν καρπούς, ενώ η μητέρα του δήλωσε περήφανη και δικαιωμένη για τις θυσίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να καταφέρει ο γιος της να πάρει τις σωστές βάσεις για το μέλλον του.

Πλέον, κι οι δυο τους βρίσκονται στην ευχάριστη θέση της λήψης της βέλτιστης απόφασης σχετικά με τις σποουδές του Μάικλ, ατενίζοντας με αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται.