Την έπεισε να κοιμηθεί μαζί του, λέγοντας πως είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από... δηλητηρίαση

Gazzetta team
Την έπεισε να κοιμηθεί μαζί του, λέγοντας πως είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από... δηλητηρίαση
Τα εμπνευσμένα ψέματα που χρησιμοποίησε ένας νεαρός, του γύρισαν μπούμεραγκ όταν η αστυνομία ασχολήθηκε με την υπόθεση.

«Ξινή» βγήκε μία βραδιά γεμάτη σεξ σε έναν 24χρονο Νεοζηλανδό, ο οποίος σκαρφίστηκε μία απίστευτη δικαιολογία για να καταφέρει να κοιμηθεί με μία συνομίλική του.

Ο φιλόδοξος νεαρός τα είχε βρει σκούρα στο φλερτ με την κοπέλα, για αυτό κι επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα (δηλαδή τα ψέματα) ώστε να την πείσει να κοιμηθεί μαζί του.

Ο παραμυθάς νεαρός -ούτε λίγο ούτε πολύ- υποστήριξε πως είχε αναγκαστεί να καταπιεί δηλητήριο κι ο μόνος τρόπος για να μην πεθάνει, ήταν να το βγάλει μέσω του ιδρώτα από τον οργανισμό του, ζητώντας από την κοπέλα να τον βοηθήσει με τον... τρόπο της.

Στην εύλογη απορία της 24χρονης γιατί δεν ξεκινάει το τρέξιμο, ο ετοιμόλογος ψευταράς υποστήριξε πως το σεξ ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση στην περίπτωσή του, καταφέρνοντας (άγνωστο για ποιους λόγους) να πείσει την κοπέλα να κοιμηθεί τελικά μαζί του.

Βέβαια, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, αφού η γυναίκα, όταν αντιλήφθηκε την παγίδα που είχε πέσει, απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ύστερα από ανακρίσεις, επιβεβαίωσε όσα προαναφέραμε.

Η υπόθεση θα οδηγήθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο νεαρός θα απολογηθεί τόσο για το κραυγαλέο ψέμα του όσο και για τις απειλές που εκτόξευσε στην 24χρονη, αφού όταν εκείνη είχε αρνηθεί αρχικά να ενδώσει, εκείνος την απειλούσε ότι θα δημοσίευε ημίγυμνες φωτογραφίες της.