Γκρουπ Αμερικάνων νεοναζί διαλύθηκε λόγω «τριγώνου» μεταξύ ηγετικών στελεχών (pic)

Gazzetta team
Γκρουπ Αμερικάνων νεοναζί διαλύθηκε λόγω «τριγώνου» μεταξύ ηγετικών στελεχών (pic)
Τελικά η δράση μίας επικίνδυνης ομάδας Αμερικανών υπερεθνικιστών διαλύθηκε εξαιτίας αντιζηλιών στην κορυφή της ιεραρχίας.

Ένα σκάνδαλο στην ηγεσία αμερικανικής ομάδας νεοναζί, σήμανε και το τέλος της, όταν αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του τριγώνου μεταξύ του ηγέτη της ομάδας, του εκπροσώπου τύπου και της συζύγου του πρώτου.

Το Traditional Worker Party (Παραδοσιακό Εργατικό Κόμμα), μία γκρούπα υπέρ της ανωτερότητας των λευκών έναντι των Αφροαμερικανών και των λατινογενών κατοίκων, η οποία δραστηριοποιείται στην πολιτεία της Ιντιάνα, διαλύθηκε και τα ηγετικά στελέχη της συνελήφθησαν, εξαιτίας ενός ερωτικού σκανδάλου στις τάξεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης της μικρής ομάδας των εθνικιστών Matt Heimbach αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την γυναίκα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ενώ ταυτόχρονα ήταν παντρεμένος με την θετή κόρη του τελευταίου.

Στον αντίποδα, ο απατημένος εκπρόσωπος Τύπου αλλά κι η εξίσου απατημένη σύζυγος του ηγέτη του TWP, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση ώστε να πιάσουν στα πράσα τους 2 εραστές, αφού κρύφτηκαν μέχρι και σε χαρτόκουτα σε πάρκινγκ της πόλης για να φωτογραφήσουν τους εραστές πάνω σε περιπτύξεις.

Τελικά, η σχέση του αρχηγού της ομάδας δημοσιοποιήθηκε, με τον ίδιο να επιτίθεται σωματικά και λεκτικά στους 2 απατημένους «ντετέκτιβ», ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες της πόλης Πάολι, καθώς κι οι δύο πλευρές υπέβαλαν εκατέρωθεν μηνύσεις.