Ανακάλυψαν μέσα στα χιόνια 54 χέρια! (pic)

Gazzetta team
Ανακάλυψαν μέσα στα χιόνια 54 χέρια! (pic)
Μπροστά σε μία μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι κάτοικοι της πόλης Χαμπαρόβσκ στην ανατολική Σιβηρία και οι αρχές ψάχνουν τρόπο να λύσουν το μυστήριο. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Μία απίστευτη και ταυτόχρονα μακάβρια ανακάλυψη έκαναν ντόπιοι, κοντά στην πόλη Χαμπαρόβσκι της Σιβηρίας...

Στον παγωμένο ποταμό Αμούρ και συγκεκριμένα στο κανάλι Μπεσανάγια, βρέθηκε μία τσάντα με 53 χέρια, ενώ ένα άλλο βρέθηκε λίγο αργότερα, προκαλώντας σοκ σε όσους το είδαν, αλλά και στην τοπική κοινωνία.
Αποτέλεσμα εικόνας για Khabarovsk
Το μέρος εκεί αποτελεί δημοφιλές σημείο για ψάρεμα, αλλά κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάποια περίεργη κίνηση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν για το πως βρέθηκαν εκεί τα 27 ζευγάρια.

Οι δύο θεωρίες που υπάρχουν προς το παρόν είναι οι εξής... Τα χέρια αυτά είτε ανήκουν σε κάποιους που προσπάθησαν να κλέψουν και τους τα έκοψαν για τιμωρία, είτε σε νεκρούς προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για ιατρικούς λόγους.

Η δεύτερη συγκεντρώσει κάποιες πιθανότητες, καθώς σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν επίδεσμοι και καλύμματα παπουτσιών, με τους υποστηρικτές της να αναφέρουν οτι τα χέρια κόπηκαν για να μην μπορεί να αναγνωριστεί η ταυτότητα των θυμάτων.

Πάντως οι αρχές της Ρωσίας, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν σχολιάσει την υπόθεση, κατάφεραν να πάρουν αποτυπώματα από κάποια από αυτά, καθώς τα περισσότερα είχαν καεί από τον πάγο.