Πατινάζ στα παγωμένα κανάλια του Άμστερνταμ (pics & vids)

Gazzetta team
Πατινάζ στα παγωμένα κανάλια του Άμστερνταμ (pics & vids)
Τα γραφικά κανάλια της ολλανδικής πρωτεύουσας πάγωσαν για τα καλά κι οι Ολλανδοί δεν έχασαν ευκαιρία να προπονηθούν στο πατινάζ στον πάγο.

Το κύμα ψύχους που πλήττει την Ευρώπη, «πέρασε και από το Άμστερνταμ», με τέτοια, μάλιστα, ένταση, που μερικά από τα ιστορικά κανάλια της πόλης πάγωσαν, επιτρέποντας στους κατοίκους της ολλανδικής πρωτεύουσας να κάνουν πατινάζ ανάμεσα στους δρόμους και κάτω από τις πέτρινες γέφυρες!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Είναι η πρώτη φορά έπειτα από περίπου έξι χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πόλη και οι κάτοικοι έμοιαζαν πραγματικά να το απολαμβάνουν!

Η δημοσιογράφος του NBC, Κέιτι Κούρικ, οι Ολλανδοί είναι πραγματικά καλοί στο πατινάζ, εξασκούνται από μικρή ηλικία και είναι ένας «καλός τρόπος» να γυρνούν στους δρόμους της πόλης! Συστήνοντας την ολλανδική ομάδα στη φετινή τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, η Κούρικ είπε:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, στο Άμστερνταμ υπάρχουν πολλά κανάλια που παγώνουν τους χειμώνες. Έτσι, οι Ολλανδοί ειναι συνηθισμένοι να κάνουν πατινάζ για να μετακινηθούν αλλά και να διασκεδάσουν».

Τότε κάποιοι βρήκαν υπερβολικά τα λόγια της αλλά... γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Πηγή: reader.gr