Ένας 14χρονος από την Ινδoνησία λέει πως... έχει στο στομάχι του δεκάδες αυγά κότας! (pics)

Gazzetta team
Ένας 14χρονος από την Ινδoνησία λέει πως... έχει στο στομάχι του δεκάδες αυγά κότας! (pics)
Ο μικρός φαίνεται πως έχει στήσει μία καλοσχεδιασμένη κομπίνα, παρόλα αυτά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της επιστημονικής κοινότητας.

Μία... τρελή ιστορία εξετάζουν αρκετοί επιστήμονες στην Ινδονησία, καθώς διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι τους ισχυρισμούς ενός 14χρονου αγοριού, σχετικά με την ύπαρξη αυγών κότας στο στομάχι του.

Το ιατρικό προσωπικό νοσοκομείου της Ινδονησίας διαπίστωσε έκπληκτο ότι το στομάχι και το έντερο του νεαρού αγοριού περιείχε 2 ολόκληρα αυγά κότας, τα οποία κι αφαιρέθηκαν.

Ο 14χρονος Ακμάλ Ρουσλί μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα, όμως όσα έδειξαν οι ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη ο νεαρός ήταν πραγματικά ανεξήγητα.

Οι υποψίες των γιατρών έπεσαν αμέσως στην εικασία να έχουν εισαχθεί τα αυγά μέσα στον νεαρό μέσω του πρωκτού, όμως οι εξετάσεις δεν ισηγόρησαν σε αυτό το συμπέρασμα, κάνοντας την «εξίσωση» αρκετά περίπλοκη για τους ειδικούς.

Οι γιατροί θεωρούν αδύνατον τα αυγά να δημιουργήθηκαν από μόνα τους, θεωρώντας ότι ο ανήλικος -για άγνωστους λόγους- τα κατάπινε ολόκληρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως 2 χρόνια νωρίτερα, είχε υποβληθεί σε παρόμοια εξέταση, όταν οι γιατροί άλλου νοσοκομείου είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του στομαχιού και του εντέρου του 18 ολόκληρα αυγά κότας.

Πλέον, οι υποψίες των γιατρών στρέφονται στην εκούσια κατάποση των αυγών από τον νεαρό, γεγονός που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά, ενώ παράξενη παραμένει κι η στάση των γονιών του 14χρονου, που φάνηκαν να γοητεύονται από τη ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησαν μέσω του περιστατικού.