Ψυχοπαθής ερωμένη σκότωσε και διαμέλισε τον εραστή της (pics)

Gazzetta team
Ψυχοπαθής ερωμένη σκότωσε και διαμέλισε τον εραστή της (pics)
Τον έπνιξε πάνω στην ερωτική πράξη και στη συνέχεια του αφαίρεσε τα όργανα και τον διαμέλισε.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες στην πόλη Oryol της Ρωσίας, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε διαμέρισμα τα κομμένα μέλη ενός 24χρονου άντρα.

Αμέσως, οι υποψίες των αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση στράφηκαν προς την σύντροφό του και δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν.

Η 21χρονη Αναστάσια Ονέγκινα σκότωσε τον εραστή της και πρώην στρατιωτικό Ντιμίτρι Σινκέιχ κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημά της με το πιο φρικιαστικό τρόπο, καθώς του αφαίρεσε τα όργανα και τον διαμέλισε.

Οι άντρες της αστυνομίας που ερεύνησαν το σπίτι, βρήκαν μερικά από τα όργανά του μέσα στον καταψύκτη, ενώ σκόρπια σε δωμάτια του σπιτιού ήταν τα κομμένα δάχτυλα του άντρα αλλά και το κομμένο πέος του.

«Διαμελίζω το αγόρι μου τώρα»

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο θάνατός του προηγήθηκε του διαμελισμού του, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό του απεφάνθη πως η ασφυξία πάνω στην ερωτική πράξη απέβη μοιραία.

Η Ονέγκινα προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στους αστυνομικούς πως ο θάνατος του συντρόφου της ήταν ατύχημα αλλά κι ότι διαμέλισε το πτώμα του για να μην την υποπτευθεί η αστυνομία.

Τα λεγόμενά της δεν έγιναν πιστευτά, καθώς η μικρότερη αδερφή της -που ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία- κατέθεσε ότι όταν μίλησαν στο τηλέφωνο και την ρώτησε με τι ασχολείται, η Ονέγκινα της είπε με απάθεια: «Διαμελίζω το αγόρι μου τώρα».

Ο μυστήριος θάνατος του πρώτου της άντρα

Βέβαια, ο ισχυρισμός του ατχυχήματος αποδείχθηκε αβάσιμος, ενώ μία έρευνα της αστυνομίας για το παρελθόν της έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις.

Η 21χρονη Ονέγκινα ήταν ήδη χήρα, καθώς ο σύζυγός της είχε βρεθεί μυστηριωδώς νεκρός λίγο καιρό μετά το γάμο τους, ενώ η ίδια κλείστηκε σε ψυχιατρείο για 1,5 χρόνο, έχοντας ψυχιατρικές διατααρχές, ενώ ήταν ύποτη και για εκείνη την υπόθεση.

Πάντως, οι αρχές ερευνούν όλες τις πτυχές του αποτρόπαιου εγκλήματος, όπως και τη σχέση τοπυ ζευγαριού με σατανιστικές τελετές, επ αφορμής των σατανιστικών συμβόλων που βρέθηκαν στο προφίλ του δολοφονημένου εραστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.