Υπάλληλος νεκροτομείου «συνευρέθηκε» με το άψυχο σώμα δολοφονημένης γυναίκας (pics)

Gazzetta team
Υπάλληλος νεκροτομείου «συνευρέθηκε» με το άψυχο σώμα δολοφονημένης γυναίκας (pics)
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν διατάχθηκε η επανεξέταση του σώματος της νεκρής γυναίκας, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.

Μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψη ενός υπαλλήλου σε νεκροτομείο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Μόσχας, ο επί 12 χρόνια υπάλληλος του νεκροτομείου, φέρεται να ασέλγησε στο άψυχο σώμα της δολοφονημένης Οξάνα Απλεκάεβα, όταν οι αρχές διέταξαν την εκταφή της, ώστε να διενεργηθεί πρόσθετη ιατροδικαστική εξέταση, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας της πριν από 10 ολόκληρα χρόνια.

Η πασίγνωστη Οξάνα, που είχε κλέψει την παράσταση με τη συμμετοχή της στο ρωσικό Big Brother πριν από αρκετά χρόνια, είχε βρεθεί σταγγαλισμένη το 2008, κάτω από γέφυρα στο κέντρο της Μόσχας, ενώ οι αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονίας.

Η υπόθεση της ασέλγειας στη σορό της αποκαλύφθηκε όταν οι ιατροδικαστές εντόπισαν σημάδια βιασμού, ο οποίος έλαβε χώρα ενώ το πτώμα βρισκόταν στα ψυγεία του νεκροτομείου, ενώ ύστερα από ταυτοποίηση του γενετικού υλικού των υπαλλήλων του νεκροτομείου, συνελήφθη ο 37χρονος υπάλληλος, που αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού.