Πήγε να «βούτηξει» το δέμα από είσοδο σπιτιού αλλά το... γρασίδι είχε διαφορετική γνώμη (pics & vid)

Gazzetta team
Πήγε να «βούτηξει» το δέμα από είσοδο σπιτιού αλλά το... γρασίδι είχε διαφορετική γνώμη (pics & vid)
Η απόπειρα κλοπής ενός δέματος είχε άχημο τέλος, καθώς η επίδοξη κλέφτρα κατέληξε στο ορθοπεδικό τμήμα τοπικού νοσοκομείου κι από εκεί στα κρατητήρια.

Mία «ποντικός» των δεμάτων στην πολιτεία της Ουάσιγκτον βρήκε τον «δάσκαλό» της, όχι από το θύμα της αλλά από το γρασίδι του σπιτιού.

Ένα ζευγάρι, που επιδίδεται σε κλοπές δεμάτων από εισόδους κατοικιών (το νέο αγαπημένο σπορ των Αμερικανών), πιάνεται πό τις κάμερες ασφαλείας να ακολουθεί κατά πόδας το φορτηγό της εταιρείας ταχυμεταφορών, με σκοπό να κλέψουν τα δέματα που αφήνει στα κατώφλια των σπιτιών ο υπάλληλος.

Thief Snaps Her Leg After Stealing Packages From Doorstep cc9491455a6f85b65a043e4335a8e5e3 2

Όμως, η μοίρα εκδικήθηκε τη γυναίκα της παρέας, καθώς μόλις που πρόλαβε να σηκώσει το κλεμμένο δέμα πριν γλιστρήσει στο υγρό γκαζόν και σωριαστεί με δύναμη στο έδαφος.

Η στιγμή, που καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες παρακολούθησης, όμως, δεν είχε τελειώσει, καθώς η γυναίκα φαίνεται να σπάει τον αστράγαλό της, αδυνατώντας να σταθεί όρθια για να διαφύγει.

Thief Snaps Her Leg After Stealing Packages From Doorstep Screenshot 2018 01 29 20 08 03

Τελικά, η λύτρρωση έρχεται από τον συνεργό της κι οδηγό του οχήματος διαφυγής, ο οποίος την μεταφέρει στα χέρια του ως το αμάξι.

Τελικά αντί να καταλήξει αγκλιά με την λεία της, κατέληξε στα επέιγοντα του νοσοκομείου με σπασμένο πόδι, ενώ λίγο αργότερα αστυνομικοί που έκαναν διαστάυρωση της εικόνας, την συνέλαβαν για απόπειρα κλοπής.