Αποκλειστική νοσοκόμα κακοποιεί ηλικιωμένη on camera (pics & vid)

Gazzetta team
Αποκλειστική νοσοκόμα κακοποιεί ηλικιωμένη on camera (pics & vid)
Η υποψιασμένη κόρη της ηλικιωμένης είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, πιάνοντας την αποκλειστική νοσοκόμα... επ' αυτοφώρω.

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα αυξανόμενα κρούσματα κακοποίησης ηλικιωμένων από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει επί πληρωμή τη φροντίδα τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήρθε στη δημοσιότητα στο Νορθάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας, όταν η κόρη της ηλικιωμένης, έχοντας βάσιμες υποψίες ότι η αποκλειστική νοσοκόμα κακοποιούσε τη μητέρα της, τοποθέτησε εντός του σπιτιού κρυφές κάμερες, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι όσα τραγικά συνέβαιναν.

Πραγματικά, στο βίντεο εμφανίζεται η νοσοκόμα να κακοποιεί τόσο λεκτικά όσο και σωματικά την άτυχη ηλικιωμένη, που πάσχει από άνοια, καθώς της χτυπά τα χέρια, την προσβάλει και τη ξεσκεπάζει.

Βέβαια, όσα συμβαίνουν στο σαλόνι του σπιτιού δεν μένουν κρυφά από τη κόρη, η οποία παρακολουθώντας την εικόνα από διπλανό δωμάτιο, σπεύδει στο σαλόνι και με παροιμιώδη ψυχραιμία, απλώς «ξεσκεπάζει» τη δράση της αποκλειστικής νοσοκόμας, απολύοντάς την ταυτόχρονα.

Η αστυνομία που επενέβει στη συνέχεια δεν άσκησε δίωξη στην απαράδεκτη επαγγελματία νοσοκόμα, καθώς αρκέστηκε σε μία απλή επίπληξη, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν και τα πειστήρια της δράσης της.