Βραζιλιάνοι κανίβαλοι έφαγαν μέλη γυναίκας όσο ακόμα ζούσε (pics)

Gazzetta team
Βραζιλιάνοι κανίβαλοι έφαγαν μέλη γυναίκας όσο ακόμα ζούσε (pics)
Το περιστατικό βιασμού και κανιβαλισμού μίας γυναικάς μονοπωλεί το ενδιαφέρον των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης. ενώ οι 5 δράστες ήδη έχουν προφυλακιστεί.

Μία φρικιαστική υπόθεση κανιβαλισμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Camacari της Βραζιλίας, όταν οι τοπικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 5 άτομα για τον βιασμό, τη δολοφονία αλλά και τον κανιβαλισμό μίς γυναίκας αλλά και για τη δολοφονία του συζύγου της.

Οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από ανώνυμη καταγγελία, συνέλαβαν 5 άτομα (2 ενήλικους και 3 ανήλικους) με τις κατηγορίες για ληστεία, βιασμό, βασανιστήρια, φόνο, παράνομη χρήση όπλων και κανιβαλισμό, ενώ η αποκάλυψη του περιστατικού έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι 5 άντρες κατηγορούνται ότι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βίασαν επανειλημμένα κι ομαδικά την άτυχη γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε δεμένος την αποτρόπαια σκηνή. Στη συνέχεια οι 2 ενήλικοι φέρονται να κανιβάλισαν το ζωντανό ακόμη σώμα της γυναίκας, πριν την σκοτώσουν μαζί με τον άντρα της, θάβοντας τα δύο άψυχα σώματα στην αυλή του σπιτιού.

Κίνητρο του φρικιαστικού εγκλήματος φαίνεται να είναι η ληστεία, ενώ οι 5 δράστες αφού ανακρίθηκαν από την αστυνομία, ο0δηγήθηκαν σε φυλακές της χώρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που αναφέρονται περιστατικά κανιβαλισμού στη χώρα, όμως, οι προγενέστερες αναφορές αφορούσαν ομάδες ιθαγενών που ζουν απομονωμένοι εδώ κι αιώνες στα τροπικά δάση γύρω από τον ποταμό Αμαζόνιο.