Απέλυσαν γυναίκα μηχανοδηγό επειδή «ανέβαζε» προκλητικές φωτογραφίες (pics)

Gazzetta team
Απέλυσαν γυναίκα μηχανοδηγό επειδή «ανέβαζε» προκλητικές φωτογραφίες (pics)
Η όμορφη μηχανοδηγός μάλλον μοιράστηκε περισσότερα από όσα προβλέπονταν στον κανονισμό, κάτι που της κόστισε τη θέση της.

Σε μπελάδες μπήκε μία μηχανοδηγός από τον Καναδά, όταν έμαθε ότι απολύθηκε εξαιτίας των ιδιαίτερα αποκαλυπτικών αναρτήσεών της στους λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή Στέφανι Κατέλνικοφ απολύθηκε από την εταιρεία σιδηροδρόμων Canadian Pacific Rail, καθώς οι προϊστάμενοί της θεώρησαν πως προσέβαλε τόσο το ύφος όσο και την φυσιογνωμία της εταιρείας με τις προκλητικές αναρτήσεις της στα social media.

Πλέον, η 28χρονη μηχανοδηγός ψάχνει το επόμενο σταθμό στην καριέρα της, θεωρώντας ότι έπεσε θύμα της εμπάθειας των αφεντικών της, επειδή είχε πρωταγωνιστήσει παλαιότερα σε δυστύχημα με αμαξοστοιχία, για το οποίο όμως δεν έφερε καμία ευθύνη, σύμφωνα με το πόρισμα που είχε βγει τότε.

Η Στέφανι, πάντως, θεωρεί πως τα αφεντικά της την είχαν στην «μπούκα» εξαιτίας του παλαιότερου συμβάντος κι ότι οι φωτογραφίες στα social media ήταν απλώς η αφορμή που έψαχναν ώστε να την απολύσουν.