Τον έσωσε μισό βήμα πριν πηδήξει στις ράγες του τρένου (pics & vid)

Gazzetta team
Τον έσωσε μισό βήμα πριν πηδήξει στις ράγες του τρένου (pics & vid)
Το περιστατικό καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ η αυτοθυσία της γυναίκας στάθηκε σωτήρια για τον επίδοξο αυτόχειρα.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε σταθμό τρένου στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς μία ηρωίδα πρόλαβε για μόλις μισό βήμα την μοιραία πτώση ενός άντρα στις ράγες του διερχόμενου συρμού.

Το συμβάν που καταγράφηκε πλήρως από κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού Τρινγκ στο Χερφορντσάιρ, μερικά χιλιόμετρα βορειότερα του Λονδίνου, απεικονίζει έναν εμφανώς απελπισμένο άντρα να περιμένει στην αποβάθρα, ενώ ένα ζευγάρι με ένα μικρό παιδί περνάει από μπροστά του.

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παραλίγο αυτόχειρα, προξενεί το ενδιαφέρον της γυναίκας του ζευγαριού, καθώς πετάει με δύναμη στον τοίχο και το έδαφος τόσο την τσάντα του όσο και το κινητό του τηλέφωνο.

Μόλις η γυναίκα τον πλησιάζει για να του μιλήσει όμως, εκείνος βλέποντας το τρένο να πλησιάζει, επιχειρεί να πηδήξει πάνω στις γραμμές.

Η αποφασιστικότητα και τα αντανακλαστικά τερματοφύλακα της γυναίκας αποδεικνύονται σωτήρια για τη ζωή του άντρα, ενώ η σκηνή ολοκληρώνεται με τους δυό τους πεσμένους στην αποβάθρα να αναλογίζονται όσα συνέβησαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα προγουμένως.