Ο Τραμπ πήρε την ομπρέλα και παράτησε στη βροχή... γυναίκα και παιδί (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Τραμπ πήρε την ομπρέλα και παράτησε στη βροχή... γυναίκα και παιδί (pics & vid)
Ο Ντόναλντ Τραμπ δε φημίζεται για τους τρόπους και την ευγένειά του και μάς επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δε χάνει ευκαιρία να μας αποδεικνύει ότι όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνον, αποτελούν όλη την αλήθεια γύρω από την προσωπικότητά του αλλά και για τις σχέσεις του με τους γύρω του.

Θα περιμένε κανείς, όμως, ο Πλανητάρχης να επιδείξει λίγο τακτ απέναντι στα μέλη της ίδιας του της οικογένειας αλλά μάταια.

Κατά τη διάρκεια της επιβίβασης της οικογένειας του Αμερικανού προέδρου στο Air Force 1 που θα τους μετέφερε στην εξοχική τους κατοικία στην ηλιόλουστη Φλόριντα, ο Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε για μία κόμη φορά ότι όσοι τον αποκαλούν εγωιστή και «παρτάκια» δεν έχουν καθόλου άδικο.

Ο Τραμπ πήρε την ομπρέλα και παράτησε στη βροχή... γυναίκα και παιδί (pics & vid)

Την ώρα της επιβίβασης στο αεροσκάφος, στην περιοχή της Ουάσιγκτον επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες, με τη βροχή και τον αέρα να «απειλούν» τη χαρακτηριστική κόμη του Τραμπ.

Έτσι, ο Αμερικανός πρόεδρος άρπαξε τη μοναδική ομπρέλα που βρισκόταν εύκαιρη κι ήταν ικανή να καλύψει ολόκληρη την οικογένειά του κι επιβιβάστηκε μόνος του στο αεροσκάφος, αφήνοντας τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο του Μπάρον στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

Η απρέπεια του Τραμπ, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, που έσπευσαν να τον περάσουν γενεές 14 για την ανάρμοστη κι εγωιστική συμπεριφορά του, απέναντι στην ίδια του την οικογένεια.