Ψυχοπαθής σπρώχνει γυναίκα στις ράγες του τρένου (pics & vid)

Gazzetta team
Ψυχοπαθής σπρώχνει γυναίκα στις ράγες του τρένου (pics & vid)
Το περιστατικό σόκαρε τους υπόλοιπους επιβάτες, οι οποίοι αφού ακονητοποίησαν τον δράστη, απεγκλώβισαν ζωντανή την άτυχη γυναίκα.

Ένα πρωτοφανές συμβάν προκάλεσε την οργή και τον θυμό όσων βρέθηκαν μπροστά στην απόπειρα δολοφονίας μίας επιβάτιδας του μετρό στο Σάπ Πάολο της Βραζιλίας.

Το περιστατικό που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού δείχνει πολλούς επιβάτες να περιμένουν στην αποβάθρα για την έλευση του συρμού.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την άφιξή του στο σταθμό, εμφανίζεται ένας άντρας, ο οποίος σπρώχνει με δύναμη μία γυναίκα προς την άκρη της αποβάθρας, με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στο διάβα του τρένου,το οποίο μόλις κάνει την εμφάνισή του.

Αμέσως, οι υπόλοιποι επιβάτες φωνάζουν στον μηχανοδηγό να σταματήσει, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιούν τον δράστη της απρόκλητης επίθεσης, που τρέχοντας προσπάθησε να διαφύγει.

Ευτυχώς, η γυναίκα παρόλο που βρέθηκε κάτω από το τρένο, ανασύρθηκε ζωντανή, σπάζοντας μόνο το χέρι της, ενώ αργότερα ο δράστης, που εμφανίζεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στην μετέπειτα απολογία του, ο δράστης υποστήριξε με κυνικότητα ότι δεν ήξερε το θύμα του, ενώ το ίδιο θα έπρατε σε όποιον βρισκόταν στη θέση της.