Δεν υπάρχει: Απήγαγε 97χρονη Ελληνίδα επειδή νόμιζε πως ήταν η νεκρή μητέρα της

Gazzetta team
Δεν υπάρχει: Απήγαγε 97χρονη Ελληνίδα επειδή νόμιζε πως ήταν η νεκρή μητέρα της
Μία ομογενής απήγαγε 97χρονη γυναίκα επειδή πίστευε πως ήταν η νεκρή μητέρα της! Όλα αυτά στη Μελβούρνη...

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ευγηρίας της Μελβούρνης, ο οποίος ανέφερε την εξαφάνιση της 97χρονης Δήμητρας Παυλοπούλου. Δύο ώρες αργότερα συνελήφθη η 51χρονηΕιρήνη Μοσχονά, στην οποία αποδόθηκαν κατηγορίες για απαγωγή και παράνομη κράτηση.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την υπερήλικη, από καταγγελία φίλης της 51χρονης, που έμεινε στήλη άλατος, όταν αντίκρισε την 97χρονη στον καναπέ της Μοσχονά. Η ομογενής οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου και υποστήριξε ότι πίστευε ότι η ηλικιωμένη ήταν η μητέρα της, παρά το γεγονός ότι αυτή είχε πεθάνει σε οίκο ευγηρίας το 2013.

Όπως έγινε γνωστό, η 51χρονη πιστεύει ότι «υπήρξε συνωμοσία εναντίον της από κάποιους ανθρώπους, με στόχο να πάρουν την περιουσία της μητέρας της». Στο παρελθόν είχε ζητήσει να γίνει εκταφή της και εξέταση DNA. Η αστυνομία υποστήριξε ότι η Μοσχονά έψαχνε συχνά οίκους ευγηρίας τη μητέρα της, συμπεριλαμβανομένου και του ιδρύματος στο οποίο μένει η 97χρονη.

Η οικογένεια του θύματος περιέγραψε το περιστατικό ως «τρομακτικό γεγονός», το οποίο «μοιάζει βγαλμένο από ταινίας». Η Μοσχονά θα δικαστεί εκ νέου μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: reader.gr