Κατηγορούμενος άρχισε στις κουτουλιές έναν παιδόφιλο μέσα στο δικαστήριο (vid)

Gazzetta team
Κατηγορούμενος άρχισε στις κουτουλιές έναν παιδόφιλο μέσα στο δικαστήριο (vid)
Μόλις ο Josiah Davies είδε τον Christopher Elwell να κάθετε δίπλα του, τον άρχισε στις κουτουλιές.

Αποτελεί κάτι σαν άγραφο κανόνα μεταξύ των φυλακισμένων ή κατηγορούμενων να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ τους, εκτός βέβαια και αν τους χωρίζουν κάποιες προσωπικές διαφορές. Οι μόνοι που αποτελούν εξαίρεση, είναι οι παιδόφιλοι, οι οποίοι μπαίνουν στο στόχαστρο των υπόλοιπων και δέχονται επιθέσεις με το... πατήσουν το πόδι τους στο εκάστοτε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Christopher Elwell, ο οποίος πήρε μία πρώτη γεύση για το τί θα ακολουθήσει, στην αίθουσα όπου εκδικάστηκε η υπόθεσή του.

Ο 29χρονος κατηγορείται οτι τον Ιούνιο ασέλγησε σε ένα 4χρονο κορίτσι... Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, η μικρή αφού τον είδε να βλέπει πορνό στο κινητό του, ζήτησε να δοκιμάσει να κάνει και εκείνη τα ίδια.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν, στην αίθουσα βρισκόταν και ο Josiah Davies, ο οποίος καθόταν στην τελευταία σειρά και περίμενε να έρθει η σειρά της υπόθεσή του για παραβίαση της αναστολής. Τα όσα άκουσε, προφανώς τον έβγαλαν από τα ρούχα του και όταν ο δικηγόρος που συνόδευε τον Elwell, τον έβαλε να κάτσει δίπλα του, δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Σηκώθηκε και αφού δεν είχε άλλο τρόπο να τον χτυπήσει, καθώς τα χέρια του ήταν δε