«Άθλιο το σεξ με τον Μέσι»! (pics)

Gazzetta team
«Άθλιο το σεξ με τον Μέσι»! (pics)
Μοντέλο από την Αργεντινή ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως πριν από αρκετά χρόνια έτυχε να ... συνευρεθεί ερωτικά με τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, η εμπειρία της ήταν ίσως η χειρότερη!

Η δεσποινίς Χοάνα Γκονζάλες, μιλώντας στην εκπομπή «Η ώρα της αλήθειας» στην τηλεόραση του Περού, αναφέρθηκε σε περιστατικό με τον παγκόσμιο αστέρα της Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας πως συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, δίχως όμως να της αναφέρει ο Μέσι αν τότε ήταν μαζί με τη νυν σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο.

«Οι άνδρες που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειά του, ήρθαν και μου είπαν ότι θα γνωρίσω κάποιον που θα ήθελα πολύ να δω... Και όταν κατάλαβα ότι ήταν ο Μέσι, πάγωσα! Ήταν πολύ συνεσταλμένο και ντροπαλό παιδί τότε, γιατί αυτό έγινε πριν από αρκετά χρόνια.

Βέβαια, δεν μου είπε αν είχε κοπέλα ή όχι... Καταλήξαμε στο σπίτι του, στο Πουέρτο Μαδέρο, αλλά σίγουρα θα περίμενα πολλά περισσότερα από εκείνα στο ερωτικό κομμάτι. Το σεξ μαζί του, ήταν άθλιο. Σαν να κάνεις σεξ με... πτώμα» ήταν το σχόλιο της Γκονζάλες!