Καίτη Φίνου: «Μου είπε “συνάδελφος” πως κατάντησες έτσι… Σε 8 χρόνια θα πάω σε γηροκομείο» (vid)

Gazzetta team
Καίτη Φίνου: «Μου είπε “συνάδελφος” πως κατάντησες έτσι… Σε 8 χρόνια θα πάω σε γηροκομείο» (vid)
Η θρυλική Καίτη Φίνου μίλησε για την διαβίωσή της στο “Σπίτι του ηθοποιού” και τα πικρόχολα σχόλια που ακούει.

Συγκλόνισε και πάλι η Καίτη Φίνου, με όσα εξομολογήθηκε, όχι για τη ζωή της, όπως είπε άλλωστε και η ίδια είναι καλά στο “Σπίτι του ηθοποιού” αλλά με τα μυαλά, την κακία και τα ανθρωποειδή που υπάρχουν εκεί έξω.

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή Pop Up του Alpha και είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιος μου έγραψε “δεν έχεις να φας και φτιάχνεις τα νύχια σου;”. Κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι δεν έχω να φάω. Απλώς δεν μπορώ να ζήσω έτσι όπως θέλω με ανέσεις, εννοώ να περνάω αξιοπρεπώς.

Αν είχα να πληρώνω ενοίκιο και έξοδα σπιτιού δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Στο “Σπίτι του ηθοποιού” τρώω καλά, έχουμε ρούχα και έχω και έναν σύντροφο να συζητάω. Δεν θέλω να φύγω από το σπίτι του ηθοποιού, μεγάλωσα, απευθείας από εδώ θα πάω στο γηροκομείο, έτσι για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει».

Στη συνέχεια ανέφερε για… συνάδελφό της: «Συνάδελφος μου, ας τον πω συνάδελφο για να φανώ ευγενική, μου έχει πει μπροστά σε πολύ κόσμο “που κατάντησες να μένεις στο σπίτι του ηθοποιού”. Και ξέρουμε ότι αυτός γλείφει όλο τον κόσμο για να πάρει δουλειά.

Καλά κάνει και γλείφει αφού μπορεί, εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό στη ζωή μου. Σε οκτώ χρόνια θα πάω σε ένα καλό γηροκομείο να με προσέχουν. Ποιος θα με προσέξει; Θα καθίσει ένας σύντροφος νεότερος να με γηροκομήσει; Όχι βέβαια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ