Ζευγάρι ο Kanye West και η Irina Shayk: Πώς αντέδρασε η Kim Kardashian

Gazzetta team
Ζευγάρι ο Kanye West και η Irina Shayk: Πώς αντέδρασε η Kim Kardashian
Δεν έχουν περάσει ούτε 3 μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Kim Kardashian και ο Kanye West φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει, καθώς δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων τον θέλουν να βγαίνει ραντεβού με την Irina Shayk, η οποία επίσης είναι χωρισμένη εδώ και καιρό με τον Bradley Cooper.

Tην ώρα που τα διεθνή lifestyle μέσα δεν έχουν προλάβει να αποδεχτούν ακόμα ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί, έχουμε μια άλλη σχέση που ξαφνιάζει. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο Kanye West και η Kim Kardashian ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, όμως η σχέση τους φαίνεται πως είχε τελειώσει από αρκετούς μήνες πριν. Σε αυτό το διάστημα ακούγονταν διάφορα για επιχειρηματίες που φλέρταραν την Κιμ, αλλά τίποτα για τον Κάνιε Γουέστ. Μέχρι που το απόγευμα της Τρίτης (26/5) κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον θέλουν να βγαίνει ραντεβού με την Irina Shayk.

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ και ανακοινώθηκε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, η Κιμ Καρντάσιαν έγινε περιζήτητη σε κύκλους επιχειρηματιών. Ακούστηκαν φήμες για σχέση της με τον Maluma, μετά γράφτηκε ότι δεν είναι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και δεν ενδίδει στο φλερτ των πλούσιων ανδρών που την προσεγγίζουν και μέχρι σήμερα η Κιμ είναι μια ελεύθερη επιχειρηματίας. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κάνιε Γουέστ.

Τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει όργιο φημών για σχέση του 43χρονου ράπερ με την 35χρονη Ιρίνα Σάικ, η οποία επίσης είναι ελεύθερη για πάνω από ένα χρόνο, μετά το διαζύγιο με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Το σάιτ DeuxMoi που ξεκίνησε τη φημολογία, τονίζει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι και οι δυο τους δεν έχουν βγει πάνω από μία φορά, αλλά φαίνεται σίγουρα να υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

Ο Κάνιε και η Ιρίνα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, αφού το 2010 συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι Power, ενώ το 2012 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Κάνιε. Σε δικό της δημοσίευμα, η Mirror μεταφέρει και αντιδράσεις από το φιλικό περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με το οποίο η Κιμ δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δε θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ