Eurovision: «Θα κάνουμε το τεστ για να κλείσουμε τα στόματα, δεν παίρναμε κοκαΐνη», είπε ο Ιταλός νικητής (vid)

Gazzetta team
Eurovision: «Θα κάνουμε το τεστ για να κλείσουμε τα στόματα, δεν παίρναμε κοκαΐνη», είπε ο Ιταλός νικητής (vid)
Οι φήμες για χρήση ναρκωτικών του Damiano David, επισκίασαν την μεγάλη νίκη της Ιταλίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τον Ιταλό τραγουδιστή των Maneskin που κατέκτησαν την πρώτη θέση στην Eurovision.

Ο λόγος είναι ένα στιγμιότυπο, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όπου φαίνεται να σκύβει στο τραπέζι και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι παίρνει κοκαΐνη.

Ο ίδιος το αρνήθηκε και μάλιστα είπε πως έσπασε δίπλα του ένα ποτήρι γι’ αυτό και έσκυψε ώστε να δει τι έγινε.

Ωστόσο η EBU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει πως θα γίνουν τεστ, κάτι τον οποίο είχε αναφέρει και ο τραγουδιστής θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα τονίζοντας «είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ αν χρειαστεί».

Η ανακοίνωση του EBU:

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU. Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της ιταλικής αντιπροσωπείας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις».

Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τον ντόρο, επέμεινε πως είναι σοκαρισμένοι και πως «δεν παίρνουμε ναρκωτικά αλλά θα κάνουμε το τεστ για να κλείσουν στόματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ