Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Υπήρξαν σχόλια που μ’ έκαναν να αισθάνομαι άβολα»

Gazzetta team
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Υπήρξαν σχόλια που μ’ έκαναν να αισθάνομαι άβολα»
Καλεσμένη στην εκπομπή, Dot, με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση, με αφορμή τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου.

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot, με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση, κατά καιρούς, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν ήταν σε νεαρότερη ηλικία, που την έκαναν να αισθανθεί άβολα.

«Στα νιάτα μου υπήρχαν σχόλια που με έκαναν να αισθάνομαι άβολα. Ακόμα και στη φάση της παρέας ή του διαβάσματος ενός κειμένου στο θέατρο με τους συναδέλφους αναγκαζόσουν να λες, «σταμάτα τώρα» για να μην του πεις "με παρατάς; Είπα εγώ τίποτα για σένα; Εσύ γιατί λες;"» δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο Dot και πρόσθεσε: «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια… Βεβαίως, βεβαιότατα ναι. Έχω λίγο την φήμη ότι τα λέω λίγο παραπάνω όταν τσαντίζομαι».

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ