Η Μπέλα Χαντίντ σε πορεία υπέρ της Παλαιστινής (vid)

Gazzetta team
Η Μπέλα Χαντίντ σε πορεία υπέρ της Παλαιστινής (vid)
Η Μπέλα Χαντίντ, το διάστημα μοντέλο συμμετείχε σε πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, υπέρ του λαού της Παλαιστίνης.

Το διάσημο μοντέλο, Μπέλα Χαντίντ, διαδήλωσε μαζί με πλήθος κόσμου στους δρόμους της Νέας Υόρκης, σε μια πορεία υπέρ της Παλαιστίνης.

Το μοντέλο φορούσε ένα παραδοσιακό φόρεμα, ένα Keffiyeh, μια μάσκα προσώπου για τον κορονοϊό και κρατούσε και μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία καθώς βάδιζε μαζί με χιλιάδες άλλους διαδηλωτές. Η Μπέλα μαζί με την αδερφή της Τζίτζι είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του κόσμου.

Νωρίτερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram της, μια φωτογραφία της ημέρας του γάμου των παππούδων της, μαζί με μια εικόνα του πατέρα της, Μοχάμεντ Χαντίντ, όταν ήταν σε παιδική ηλικία δίπλα στα επτά αδέλφια και τη μαμά του.

Στη λεζάντα ανέφερε: «Βγήκαν από τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948, που έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, στη συνέχεια στον Λίβανο και μετά στην Τυνησία. Αγαπώ την οικογένειά μου, λατρεύω την κληρονομιά μου, αγαπώ την Παλαιστίνη. Θα σταθώ δυνατά για να κρατήσουν την ελπίδα τους για μια καλύτερη γη στην καρδιά μου. Ένας καλύτερος κόσμος για τους ανθρώπους μας και τους ανθρώπους γύρω τους. Δεν μπορούν ποτέ να σβήσουν την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ