Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Κάτι παραπάνω από φίλοι, έκαναν διακοπές στο εξοχικό του

Gazzetta team
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Κάτι παραπάνω από φίλοι, έκαναν διακοπές στο εξοχικό του
Το timing φαντάζει ιδανικό και για τους δύο, αφού Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είναι για πρώτη φορά singles ταυτόχρονα και το παρελθόν τους ενώνει.

Είναι κάποιες φορές που τα σημάδια σου δείχνουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί κάτι, ακόμα κι αν εσύ δεν το είχες καθόλου σκοπό, δεν το είχες σκεφτεί.

Στην περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ τα πράγματα μπορεί να ξεκίνησαν με μια φιλική διάθεση, αλλά καθώς υπάρχει ένα μεγάλο ερωτικό παρελθόν και κάτι που έμεινε ανολοκλήρωτο, η μεταξύ τους τριβή δύσκολα δεν θα οδηγήσει σε μια ερωτική διάθεση. Κι αυτό γίνεται αντιληπτό από τα τελευταία γεγονότα.

Λίγες ημέρες μετά το όργιο δημοσιευμάτων για επανασύνδεση τους, με φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ μέσα στο τζιπ της Τζένιφερ Λόπεζ, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αντιλήφθηκαν άμεσα ότι στο Λος Άντζελες δε θα μπορέσουν να βρουν χρόνο μαζί, χωρίς να τους κυνηγούν οι παπαράτσι και χωρίς να ακολουθείται κάθε τους συνάντηση από «κουτσομπολιό» και έκαναν μια κίνηση που περισσότερο τόνωσε αυτή την κατάσταση, παρά την αποδυνάμωσε.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ταξίδεψαν στη Μοντάνα, εκεί όπου ο Άφλεκ διατηρεί εξοχικό, έκαναν μαζί ιππασία, έζησαν μια πιο αγροτική ζωή, πέρασαν πιο πριβέ χρόνο μαζί και δε γλύτωσαν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παπαράτσι μπορεί να μην υπήρχαν εκεί, αλλά φωτογραφικές μηχανές υπάρχουν και κάποιοι απαθανάτισαν τους δύο τους μέσα στο αυτοκίνητο του Άφλεκ.

Επομένως, ακόμα κι αν οι δύο έχουν κάνει πιο συχνή τη συναναστροφή τους με φιλικούς σκοπούς, το γεγονός πως ο Άφλεκ είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο - χώρισε με την ηθοποιό Άνα ντε Άρμας - και η Λόπεζ θέλει να ξεπεράσει το τέλος της σχέσης της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, η οποία όδευε προς τον γάμο, θα τους φέρει σύντομα σε ένα δίλημμα, αν θα παραμείνουν φίλοι ή θα επιτρέψουν στο συναίσθημα του παρελθόντος να τους ενώσει ξανά και αυτή τη φορά να έρθει ο γάμος.

Την ίδια στιγμή, ενώ η Τζένιφερ Γκάρνερ παρουσιάζεται χαρούμενη με τη σχέση αυτή, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, για τον οποίο υπήρξε φημολογία πως απάτησε τη Λόπεζ, φέρεται, σύμφωνα με το People, να είναι σοκαρισμένος από το πόσο γρήγορα πάει παρακάτω η πρώην αρραβωνιαστικά του.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ