Τζάστιν Μπίμπερ: «Οι σωματοφύλακές μου έλεγχαν αν είχα ακόμα σφυγμό όταν κοιμόμουν»

Gazzetta team
Τζάστιν Μπίμπερ: «Οι σωματοφύλακές μου έλεγχαν αν είχα ακόμα σφυγμό όταν κοιμόμουν»
Σε αποκαλύψεις προέβη ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταμόρφωσή του από άγριο νιάτο σε έναν πιο συγκρατημένο χαρακτήρα

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο 27χρονος τραγουδιστής μίλησε ελεύθερα, αποκαλύπτοντας την έκταση του προβλήματος των ναρκωτικών και την ανάπτυξη των σχέσεών του με τη σύζυγο του Χέιλι Μπόλντγουιν, αλλά και τον χριστιανισμό.

«Έχω μια γυναίκα που λατρεύω. Νιώθω ασφαλής. Νιώθω ότι η σχέση μου με τον Θεό είναι υπέροχη. Και έχω αυτό το ξέσπασμα αγάπης που θέλω να μπορώ να μοιραστώ με τους ανθρώπους», δήλωσε ο Μπίμπερ.

Ο Καναδός σούπερ σταρ ανέπτυξε μια φήμη για κακή συμπεριφορά και έναν σοβαρό εθισμό στα ναρκωτικά τα προηγούμενα χρόνια, σε σημείο που οι φρουροί ασφαλείας του έμπαιναν στο δωμάτιό του τη νύχτα και έλεγχαν τον σφυγμό του για να βεβαιωθούν ότι ήταν ακόμα ζωντανός, δήλωσε ο ίδιος στο GQ.

«Ήταν σαν να είχα όλη αυτή την επιτυχία- κι όμως, ένιωθα ακόμα λυπημένος, ακόμα πονούσα. Και εξακολουθώ να έχω αυτά τα ανεπίλυτα ζητήματα. Νόμιζα ότι η επιτυχία θα έφτιαχνε τα πάντα. Και έτσι για μένα, τα φάρμακα ήταν ένας παράγοντας που με βοηθούσε να συνεχίσω», είπε.

Το πρώτο single του Μπίμπερ με τίτλο «One Time» έγινε πλατινένιο το 2009, όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών. Έγινε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς τα επόμενα χρόνια, πριν η συμπεριφορά του γίνει όλο και πιο ασταθής και τα μπλεξίματά του με το νόμο γίνουν θέμα στα πρωτοσέλιδα και τις ιστοσελίδες.

Τον Νοέμβριο του 2018, ανακοίνωσε ότι είχε παντρευτεί τη Χέιλι Μπόλντγουιν. Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2019, είπε ότι αποσύρεται προσωρινά από τη μουσική για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία. Ο Μπίμπερ είπε ο γάμος του έχει αποτέλεσε μια σημαντική θετική δύναμη για τον ίδιο μετά από μια δύσκολη αρχή.

«Το πρώτο έτος του γάμου ήταν πραγματικά δύσκολο», είπε, «επειδή υπήρχαν πολλά τραύματα. Δημιουργούμε στιγμές για εμάς ως ζευγάρι, ως οικογένεια, χτίζουμε αναμνήσεις. Και είναι όμορφο που έχουμε αυτό για να προσβλέπουμε.» Η Μπόλντγουιν είπε προηγουμένως ότι το ζευγάρι ήταν «εξωφρενικά νέοι» όταν παντρεύτηκαν. Εκείνη ήταν 21 και ο Μπίμπερ 24.

Η πίστη του είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο Μπίμπερ φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη θέση αυτές τις μέρες. «Κάθε φορά που τα κάνουμε χάλια, μας παίρνει πίσω κάθε φορά. Έτσι το βλέπω. Έκανα ένα λάθος. Δεν θα σταθώ σε αυτό. Δεν στέκομαι στη ντροπή», κατέληξε.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ