Η Κάτια Ταραμπάνκο από τον Άγιο Δομίνικο: «Λατρεύω και αγαπάω τις γυναίκες» (vid)

Gazzetta team
Η Κάτια Ταραμπάνκο από τον Άγιο Δομίνικο: «Λατρεύω και αγαπάω τις γυναίκες» (vid)
Η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, απάντησε στον Περικλή Κονδυλάτο.

Λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor, το γνωστό μοντέλο είχε δεχθεί «επίθεση» από τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ουσιαστικά την είχε κατηγορήσει για το πως συμπεριφeρόταν προς τις άλλες γυναίκες του reality επιβίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάνει λες και οι γύρω της είναι σκουλίκια.

Η απάντηση της Ταραμπάνκο

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή Love It για την εμπειρία της εκεί, με την πρώτη ερώτηση να αφορά την κατάσταση της υγείας της: «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Είμαι ζωντανή και επιβίωσα. Η αλήθεια είναι ότι με εγκατέλειψε το 45 κιλά κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έκανα τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Είναι οξύμωρο να λέμε παιχνίδι, γιατί είναι πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάγαμε, ήταν όλα πραγματικά αυτά. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω.».

Όσον αφορά τα όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, τόνισε: «Σκουλήκι είναι μια άσχημη λέξη γενικά να χρησιμοποιείς. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Ίσως έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα κάποια στιγμή, όταν βγούμε όλοι, να τον ρωτήσω γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός... Ήταν ακραία η άποψη του Περικλή. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι παιχνίδι με αγωνίσματα, δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο. Είναι λίγο ακραία όλα αυτά. Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Κάτι λάθος έκανα για να έχω 8 άτομα εναντίον μου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ