Μοντέλο υποστηρίζει ότι έχει αντιμετωπίσει bullying από τους εργοδότες της επειδή είναι πολύ όμορφη (pics)

Gazzetta team
Μοντέλο υποστηρίζει ότι έχει αντιμετωπίσει bullying από τους εργοδότες της επειδή είναι πολύ όμορφη (pics)
Το μοντέλο τόνισε πως αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο στο σχολείο όσο και στην δουλειά της, λόγω της ωραίας εμφάνισής της.

Η Maria Thattil, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, έχει πτυχίο ψυχολογίας και μεταπτυχιακό στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά λέει ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τίποτα άλλο μετά από την εκπληκτική της εμφάνιση.

Μιλώντας στους 60.000 ακολούθους της, η 27χρονη είπε ότι υπήρξαν στιγμές στη ζωή της που είχε ξεχωρίσει απλά και μόνο επειδή είναι όμορφη.

«Θυμάμαι ότι ξεκίνησα την καριέρα μου, έχοντας πτυχίο και μεταπτυχιακό, κανείς δεν στεκόταν σε αυτό και όλοι μου έλεγαν για την εμφάνισή μου. Μάλιστα όταν έκανα την πρακτική μου, μού είπαν ότι πρέπει να είμαι πολύ καλή με τους συναδέλφους μου επειδή είμαι όμορφη και δεν είναι αποδεκτό αυτό.

Αυτό μου το είπε γυναίκα και ήταν απογοητευτικό», ανέφερε.

Σε ένα άλλο παράδειγμα, η Μαρία, η οποία είναι η σημερινή Miss Universe Australia, είπε ότι ένας άντρας εργοδότης κάποτε σχολίασε πόσο μακιγιάζ φορούσε, ενώ ένας συνάδελφος της είπε ότι πιθανότατα πήρε τη δουλειά του επειδή άρεσε στο αφεντικό.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η κοινωνία έχει συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς και αυτό προβάλλεται πλέον και στα social media», τόνισε και ανέφερε πως ακόμα και όταν ήταν στο σχολείο αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της εμφάνισής της.