Lana Rhoades: Το διασημότερο... αστέρι του PornHub δίνει συμβουλές και μιλάει για όταν πήγε φυλακή (pics & vid)

Gazzetta team
Lana Rhoades: Το διασημότερο... αστέρι του PornHub δίνει συμβουλές και μιλάει για όταν πήγε φυλακή (pics & vid)
Η δημοφιλέστερη πρωταγωνίστρια του PornHub, η Lana Rhoades έδωσε συμβουλές για μεγαλύτερη... απόλαυση.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Lana Rhoades έχει εγκατασταθεί στη νούμερο 1 θέση του PornHub και δεν λέει να την εγκαταλείψει με τίποτα.

Λογικό είναι λοιπόν η άποψή της σχετικά με τις ερωτικές επαφές να έχει μία ιδιαίτερη σημασία.

Η 25χρονη αστέρας της ερωτικής βιομηχανίας, φιλοξενήθηκε στο podcast από την Alex Cooper και ρωτήθηκε για την αγαπημένη της στάση, εκπλήσσοντας τους περισσότερους με την απάντησή της.

«Μου αρέσει το ιεραποστολικό. Είμαι πολύ basic σε αυτό το κομμάτι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Νιώθω καλύτερα έτσι με τον φίλο μου τον Μάικ», ενώ στη συνέχεια έδωσε και μία συμβουλή για το πως μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη στάση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για την περίοδο που χρειάστηκε να περάσει την πόρτα της φυλακής σε πολύ μικρή ηλικία.

«Ήμουν 16 ετών και είχε ένα αγόρι που η παρέα του ήταν όλοι μεγαλύτεροι και έμπαιναν σε σπίτι. Εγώ απλά ήμουν μαζί τους. Ειλικρινά δεν πήρα τίποτα για τον εαυτό μου. Απλά μου άρεσε αυτό το αγόρι και ήμουν μαζί τους», είπε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε είχε συλληφθεί περίπου 20 φορές πριν καταλήξει στην φυλακή, όμως όταν έγινε αυτό η ζωή της άλλες. «Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Μπήκα στην φυλακή και ουδέποτε έκανα ναρκωτικά ξανά. Νομίζω οτι δεν ήμουν εκεί που είμαι σήμερα αν δεν είχα πάει στην φυλακή».