«Wannabe»: Οι Spice Girls σχεδιάζουν το remake του βιντεοκλίπ (vid)

Gazzetta team
«Wannabe»: Οι Spice Girls σχεδιάζουν το remake του βιντεοκλίπ (vid)
Με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του βίντεοκλιπ του «Wannabe», του πρώτου (και μεγαλύτερου) χιτ των Spice Girls,με το οποίο έγιναν διάσημες σε όλο τον πλανήτη, οι Βρετανίδες σκεφτονται τώρα να κάνουν το remake του!

Αν και οι Mel B, Τζέρι Χόρνερ, Έμα Μπάντον και Mel C είναι ενθουσιασμένες με την προοπτική, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία όπως φαίνεται θα λάμψει δια της απουσίας της για ακόμα μια φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Βικτόρια απουσίαζε και από το περσινό reunion της μπάντας για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πηγές, οι Spice Girls είχαν προσδοκίες για μια περιοδεία μέσα στο 2021 γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη τους επιτυχία, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού έβαλε φρένο στα σχέδιά τους.

Η ιδέα του remake ανήκει στη Mel C, θέλοντας να προσφέρουν στους φαν τους κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Για την ιστορία, από το 1996, που κυκλοφόρησε το «Wannabe», παραμένει μέχρι σήμερα το πιο επιτυχημένο και εμπορικό τραγούδι συγκροτήματος. Τα γυρίσματα του βίντεο είχαν γίνει στις σκάλες του τότε Midland Grand Hotel στην περιοχή St. Pancras του Λονδίνου.