Slogun: Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο παρανοϊκή χρονιά, σε καμία άλλη ομάδα, σε κανένα άλλο άθλημα, από τη φετινή του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού

FOLLOW US

Slogun: Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο παρανοϊκή χρονιά, σε καμία άλλη ομάδα, σε κανένα άλλο άθλημα, από τη φετινή του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού
BWIN stripe gif

Τζένιφερ Άνιστον: Ο λόγος που κόντεψε να χάσει το ρόλο της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια»

Gazzetta team
Τζένιφερ Άνιστον: Ο λόγος που κόντεψε να χάσει το ρόλο της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια»
Κι όμως, η Τζένιφερ Άνιστον ήταν μια ανάσα από το να χάσει το ρόλο της Ρέιτσελ στα διάσημα "φιλαράκια" για ήταν χοντρή!..

H Τζένιφερ Άνιστον έπρεπε να χάσει τουλάχιστον 12 κιλά αν ήθελε να αναλάβει τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια».

Η αποκάλυψη αυτή γίνεται στο βιβλίο του Σολ Αούστερλιτς «Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era», με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ο συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε ότι είχαν πει στη ηθοποιό ότι είναι «πολύ χοντρή» για το Χόλιγουντ και για τους διάφορους ρόλους που είχε διεκδικήσει.

«Πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 12 κιλά εάν θέλεις να μείνεις στο Χόλιγουντ», ήταν το τελεσίγραφο του ατζέντη της ηθοποιού.

«Το Λος Άντζελες ήταν πολύ δύσκολο μέρος για τους ηθοποιούς και ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Είχε λίγα παραπάνω κιλά, όλοι, όμως, μπορούσαν να δουν ότι είναι όμορφη, αλλά σε μία εκπομπή... η κάμερα πρόσθετε άλλα 2-3 κιλά», τόνισε ο Σολ Αούστερλιτς.

Η Τζένιφερ είχε σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone το 1996.

«Ο ατζέντης μου, μού το είχε πει ευθέως. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει ποτέ. Το αηδιαστικό με το Χόλιγουντ ήταν ότι δεν είχα κάνει πολλές δουλειές γιατί ήμουν χοντρή», είχε πει η ηθοποιός και παραδέχτηκε ότι η αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες ήταν μία σοφή απόφαση.

«Εκείνη την εποχή έτρωγα πάρα πολλά σάντουιτς με μαγιονέζα. Μαγιονέζα σε λευκό ψωμί, το πιο νόστιμο πράγμα στον κόσμο! Ο ατζέντης μου είχε δώσει τελεσίγραφο. Το να απαιτείς από κάποιον να χάσει βάρος για να είναι αρεστός, είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα. Η αλήθεια όμως είναι ότι η διατροφή μου ήταν απαίσια. Λάτρευα τις τηγανητές πατάτες και τα μιλκσέικ, οπότε από αυτή την άποψη ήταν καλό να αρχίσω να προσέχω».

Πηγή: Reader.gr