Το ''Dynamite'' των BTS έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα views στο YouTube για το πρώτο 24ωρο! (vid)

Gazzetta team
Το ''Dynamite'' των BTS έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα views στο YouTube για το πρώτο 24ωρο! (vid)
Απίστευτο, όχι, όμως, για τους σούπερ σταρ της K-pop, BTS! Το νέο τους τραγούδι, με τίτλο ''Dynamite'', έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα views στο YouTube για το πρώτο 24ωρο!

«Γκρεμίζουν» το YouTube για άλλη μία φορά οι BTS, κάνοντας ξανά ρεκόρ!

Οι σούπερ σταρ της K-pop (η ποπ μουσική, δηλαδή, που παράγεται στη Νότια Κορέα), που έχουν φανατικό κοινό, όχι μόνο στη χώρα τους, αλλά παντού, ακόμη και στην Ελλάδα, κυκλοφόρησαν στις 20 Αυγούστου το video clip του νέου τους τραγουδιού με τίτλο ''Dynamite''.

Και ήταν αυτό ακριβώς... Δυναμίτης!

Μέσα σε μία ώρα το βίντεο ξεπέρασε τα 17 εκατομμύρια views, ενώ σήμερα, 22 Αυγούστου, δύο 24ωρα μετά την κοινοποίησή του, έχει 125 εκατομμύρια -και βάλε- προβολές!

Το ρεκόρ, ωστόσο, έχει να κάνει με τα views του πρώτου 24ώρου, που ξεπέρασαν τα 98,3 εκατομμύρια! Ουδέποτε, κανείς, ακόμη και τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του κόσμου, δεν έχουν φτάσει σε αυτό το τρελό, πραγματικά, νούμερο, μόλις 24 ώρες μετά τη δημοσίευση οποιουδήποτε video clip.

Το τραγούδι, στην αγγλική γλώσσα, είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από το νέο άλμπουμ της μπάντας, το οποίο αναμένεται αργότερα φέτος.

Οι BTS έχουν κάνει αρκετές φορές ρεκόρ στα views του πρώτου 24ώρου, με πιο πρόσφατο πέρυσι τον Απρίλιο, όταν το τραγούδι ''Boy With Luv'' είχε πάνω από 78 εκατομμύρια θεάσεις.