Φοβερή επίθεση της κυρίας Φάμπρεγας στον Μπαράκ Ομπάμα! (pic)

Gazzetta team
Φοβερή επίθεση της κυρίας Φάμπρεγας στον Μπαράκ Ομπάμα! (pic)
Η σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγας, Ντανιέλα Σέμααν, απάντησε σκληρά σε ανάρτηση του BBC που αναφερόταν στην Μισέλ Ομπάμα, γράφοντάς της σε πρώτο πρόσωπο ότι «για χρόνια ο σύζυγος σου χρηματοδοτούσε τρομοκράτες. Ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».

Δεν το συνηθίζει, αλλά η... εκρηκτική Ντανιέλα Σέμααν απασχόλησε τα ΜΜΕ και για κάτι άλλο, πέρα από τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της στην παραλία ή σε κάποιο φιλανθρωπικό γκαλά.

Το μοντέλο από το Λίβανο και σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγας, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της Μισέλ Ομπάμα, με αφορμή ομιλία της πρώην Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, στην οποία αναφέρθηκε το BBC σε ανάρτησή του.

«Ο σύζυγος σου ήταν ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών» έγραψε αρχικά η σύζυγος του Καταλανού μέσου της Μονακό και πρώην των Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

«Χρηματοδοτούσε τρομοκράτες για χρόνια, ο σύζυγος σου είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο χιλιάδων παιδιών στην Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη και τώρα το Λίβανο, για συμφωνίες με τρομοκράτες... Πήγαινε σπίτι Μισέλ, φτάνει με την υποκρισία» ήταν τα σκληρά λόγια της Ντανιέλα Σέμααν.