Η Cardi B πλήρωσε 84.681 δολάρια σε τεστ για το νέο της κλιπ (vid)

Gazzetta team
Η Cardi B πλήρωσε 84.681 δολάρια σε τεστ για το νέο της κλιπ (vid)
Το βίντεο κλιπ έγινε μέσα στην πανδημία, γεγονός που ανάγκασε την καλλιτέχνιδα να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Με το που κυκλοφόρησε έπιασε κορυφή το νέο τραγούδι της ράπερ Cardi B που έχει τον τίτλο WAP. Σε αυτό συμμετέχει η Megan Thee Stallion και έχει άκρως ακατάλληλους στίχους, καθώς πλέον στο είδος πλειοδοτούν σε προκλητικότητα.

Το βίντεο κλιπ έγινε μέσα στην πανδημία, γεγονός που ανάγκασε την καλλιτέχνιδα να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς θα έπρεπε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Σε συνέντευξή της για το θέμα η Cardi B είπε: «Ήταν κάπως περίεργο να γυρίζεις το βίντεο στην εποχή του κορονοϊού. Για παράδειγμα, έπρεπε να ξοδέψουμε 84.681 δολάρια μόνο για τεστ. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο γύρισμα έπρεπε να ελεγχθούν για κορονοϊό».

Ως συνήθως, η γνωστή για την εκκεντρικότητά της Cardi B εμφανίστηκε συνοδεία διάφορων ζώων στο κλιπ, τα οποία όπως είπε, για λόγους ασφαλείας, δεν ήρθαν σε επαφή με εκείνη και τους χορευτές. «Είχαμε μια τίγρη και μια λεοπάρδαλη εκεί, αλλά δεν γυρίζαμε μαζί τους για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας της πανδημίας». Στο μοντάζ μετά ενώθηκαν για λογαριασμό του κλιπ.

Συνεχίζοντας και με αφορμή τις άσχημες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι στίχοι, αλλά και κάποιες εικόνες του κλιπ, η ίδια σχολίασε: «Δεν πίστευα πως το τραγούδι ήταν τόσο αθυρόστομο όσο λένε. Αλλά είμαι συνηθισμένη σε αυτό. Είμαι τόσο φρικιό που δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα. Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα σκεφτόταν πως είναι τόσο άκομψη αυτή η λέξη» σχολίασε η Cardi B, αναφερόμενη στην κατ' επανάληψη χρήση μιας απρεπούς λέξης για το γυναικείο γεννητικό όργανο στο τραγούδι της.